Bucătarii celebrii aduc magia lor in croazierele culinare ale liniei MSC Cruises


Cinci bucătari europeni de top va vor preda şi încânta


Începând cu această iarnă, ​​MSC Cruises va aduce clienţilor săi plăceri suplimentare şi o bucatarie de clasa mondiala pregătita la perfectiune de bucatari celebrii invitati din Spania, Italia, Franţa, Anglia şi Germania. Puteţi alege din cinci croaziere delicioase, fiecare conceputa pentru a oferi o călătorie culinara adevarata, începând cu vasul  MSC Fantasia la 27 noiembrie 2011, continuând cu MSC Splendida in ianuarie şi februarie 2012 şi terminând cu MSC Lirica în luna iunie.

“Suntem incantati ca am ales un grup de bucatari celebri din cinci capitale culinare ale lumii”, a explicat Pierfrancesco Vago, director executiv al MSC Cruises. “În timp ce vor explora destinatiile cele mai ademenitoare din Marea Mediterană şi Europa de Nord, oaspetii nostri vor putea să se bucure de demonstraţii şi degustări de preparate din bucătăria europeană, pregătite la cele mai înalte standarde gourmet pe o navă de croazieră şi într-adevăr, oriunde pe pământ sau pe mare.”

Celebrii bucatari vor aduce magia lor creativa in urmatoarele croaziere ale liniei MSC Cruises:

MSC Fantasia, 27 noiembrie – 8 decembrie 2011
Oaspeţii vasului MSC Fantasia vor avea privilegiul de a explora cele mai bune preparate din bucătăria spaniolă, cu detinatorul a 2 stele Michelin Paco Roncero la bord. Un maestru de specialitate al aromelor si texturilor de ulei de măsline, Paco Roncero este declarat un lider al mişcării gastronomiei moleculare. Un om modern al Renaşterii, Paco este director executiv şi manager al restaurantelor Casino de Madrid şi Estado Puro, atât de lăudate pentru aromele  tradiţionale oferite, în acelaşi timp, de asemenea, fiind un factor care contribuie la secţiunea de gastronomie din ziarul El Pais din Spania, lider pe piata spaniola zi de zi şi un star mult-admirat din emisiunile culinare spaniole.

MSC Splendida, 7 – 14 ianuarie 2012
În aceeaşi tradiţie cu care MSC Cruises intampina turistii cu o ospitalitate italiană autentică, bucatarul sef Mauro Uliassi din Italia salută iubitorii de vin si mancaruri fine, cu arome autentice din tara lui. Cu două stele Michelin detinute, acest maestru al peştelui este co-proprietar al Uliassi în oraşul său natal, Senigallia, care a castigat un premiu râvnit numit „Trei Furci” oferit de renumitul ghid de restaurante italian Gambero Rosso, premiul “Gastronomie Excelenta ”   şi “Recunoaşterea de măreţie” 2003 – 2010 din partea Accademiei Bucateriei Italiene.

MSC Splendida, 28 ianuarie – 4 februarie 2012
Bucatarul sef Gilles Epié se alatura liniei de croaziere MSC Cruises din Franţa. Primind o stea Michelin, la vârsta de 22 ani, Epié a condimentat cariera sa cu o vechime de 10 ani in Statele Unite, unde a fost numit Best Chef de catre revista Food&Wine in restaurantul L’Orangerie din Los Angeles. Gilles va incanta oaspetii MSC cu o fuziune intre bucataria frantuzeasca si cea din Lumea Noua, care poate fi, de asemenea, găsita în restaurantul lui Epié din Paris, Citrus Etoile.

MSC Splendida, 4 – 11 februarie 2012
Bucatarul celebru Antony Worrall Thompson din Anglia este cunoscut de multi călători şi de iubitorii de produse alimentare, din show-ul de televiziune “I’m a Celebrity… Get Me Out of Here”  de pe ITV. Întotdeauna în prima linie a tendinţelor alimentare şi de sănătate, Thompson aduce mai mult de 30 de ani de creativitate gastronomica la mesele luate pe vasul MSC Splendida. Ultima sa carte, „Carte de bucate cu un conţinut scăzut de grăsimi: alimentatie sanatoasa pentru fiecare zi”, scoate în evidenţă feluri de mâncare delicioase si sanatoase, care sunt, de asemenea, oferite la bordul vasului MSC Splendida. Primul său restaurant, „ Menage a trois”, a fost un favorit al regretatei Printese Diana.

MSC Lirica, 1 – 12 iunie 2012
Celebrul bucatar german Kolja Kleeberg va fi la bordul MSC Lirica pentru mai multe nopţi, facand din croaziera de la Hamburg la Amsterdam o experienţă de savoare. Kolja a invatat arta culinara în Germania, la restaurantul Rino Casati din Köln, la Le Marron din Bonn şi în Elveţia, la restaurantul La Punt. În 1996 si-a deschis propriul restaurant, Vau în Berlin, servind creaţii gastronomice care i-au adus o stea Michelin şi 17 puncte în Ghidul Gault Millau în decurs de un an. Viziunea şi personalitatea lui Kolja, l-au facut un oaspete popular in mai multe emisiuni TV din Germania.

Deci, dacă vă place vinul si mâncarea rafinata, nu exista nici o alegere mai buna decat o croaziera la bordul vaselor MSC Fantasia, MSC Splendida şi MSC Lirica, pentru a trai o experienţă faimoasa si speciala in orice mod.

 

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.