Campionatul Mondial de Fotbal la bordul vaselor Costa Cruises!

Campionatul Mondial de Fotbal la bordul vaselor Costa Cruises!
Cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2014, pasagerii de la bordul vaselor Costa Cruises vor putea vedea meciurile și se vor bucura de atmosfera specifică, datorită programului de activități pe tema fotbalului.

Genova, 10 Aprilie 2014 – Campionatul Mondial de Fotbal 2014 va avea loc în Brazilia în perioada 12 Iunie – 13 Iulie 2014. Cu această ocazie, Costa Cruises oferă tuturor pasagerilor săi șansa de a vedea meciurile la bordul celor 14 vase de croazieră.

În plus, Costa Cruises a organizat o mare varietate de activități pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de atmosfera marelui eveniment. Campionatul Mondial atrage întotdeauna atenția iubitorilor de fotbal. Atunci când vine vorba despre echipele naționale, toată lumea devine entuziasmată de cel mai popular sport din lume, suferind pentru un penalty ratat sau strigând tare atunci când este dat un gol în ultimul moment.

În funcție de ora evenimentului și de nationalități, meciurile vor fi difuzate în diferite locuri de la bord: pe marele ecran de pe puntea piscinei și în teatrul principal, pentru ca toți pasagerii să vizualizeze meciurile și să încurajeze echipa favorită.

Celebrarea evenimentului la bordul vaselor Costa Cruises nu se oprește aici. În perioada campionatului este programată o serie de activități tematice. Pe timpul zilei, cei mai creativi dintre pasageri pot personaliza tricouri sau crea bannere cu culorile echipei favorite. Vor fi activități de grup cu turnee de fotbal și de tenis. Iubitorii sporturilor pot juca de asemenea și baschet sau pot lua lecții de samba de la profesori brazilieni.

Pentru pasagerii care preferă să încurajeze confortabil echipa preferată stând la piscină, Costa Cruises s-a gândit la jocuri distractive pe tema Campionatului și vor fi acordate premii exclusive.

Programul de divertisment include activități specifice pentru a crea atmosfera meciurilor: dansuri braziliene în ritmul imnului Cupei Mondiale și aperitive braziliene cu faimoasa băutura Caipirinha. La final va fi ales “Mister Cupa Mondială 2014“.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.