Captain Club Croaziere 2013

Inroleaza-te in Captain Club Croaziere!!!

Ati navigat prin noi?
Daca da, dupa ce ati revenit trageti-va sufletul, invitati rudele, prietenii, colegii, vecinii, vizionati pozele, filmuletele facute cu entuziasm de catre dumneavoastra in timpul croazierei (pentru o atmosfera mai destinsa sugerati-le ca ar fi bine sa nu vina cu mina goala, doar sunteti dupa concediu – nu?). Lasati sa treaca citeva zile, timp in care veti vedea ca incet, incet invitatii de i-ati avut incep sa lase din privirea aia rautacioasa, invidioasa si vor accepta propunerea ce le-ati facut-o la vizionare, aceea ca, viitoarea vacanta s-o faceti tot cu noi, sa largiti grupul intr-o viitoare croaziera.
Postati pozele si filmuletele pe site-ul nostru alaturi de un articol consistent in care sa descrieti cu lux de amanunte prima dumneavoastra croaziera incepind cu momentul rezervarii la noi si incheiati cu intoarcerea in tara.
Este permis orice (in limbaj urban), dealungul acestui “traseu”- si bune si rele – nu vom cenzura nimic, deoarece numai asa putem “seta oglinda” croaziere.net by Office Travel si in acelasi timp vom putea oferi feedback-ul necesar liniilor de croaziera referitor la dorintele si asteptarile turistilor romani.
Nu uitati sa incheiati cu data navigarii, linia de croaziera, vasul cu care ati navigat si CODUL (sau numarul) REZERVARII.
De aici incolo este treaba noastra!
Veti primi un card de membru “Captain Club croaziere.net by Office Travel” care va va aduce gradual numeroase facilitati in functie de numarul de croaziere efectuate cu noi, numarul prietenilor sau cunostintelor aduse langa dumneavoastra in croaziera, tarife preferentiale pentru biletele de avion pina la imbarcare si inapoi, pentru hotelurile pre si post imbarcare, pentru transferurile aeroport – hotel – port si viceversa, pentru excursiile optionale individuale, etc. Toate acestea va vor da sentimentul ca nu sunteti un turist, un client oarecare si aceasta deoarece noi nu avem clienti, noi avem PRIETENI!
Abonati-va la Newsletter-ul din portalul www.croaziere.net si periodic veti avea pe calculatorul dumneavoastra cele mai bune oferte precum si numeroase informatii de ultima ora din industria croazierelor.
Porniti de la ultimul articol din aceasta sectiune (nu neaparat acesta al meu, ci ultimul), logati-va si adaugati. Daca nu va descurcati solicitati-ne ajutorul si vom fi bucurosi sa va ajutam.
Va multumim ca ne-ati ales de parteneri!
Daca inca nu ati navigat prin noi este momentul sa o faceti acum! Va asteptam!
Echipa croaziere.net by Office Travel Cluj



One Response to “Captain Club Croaziere 2013”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.