CARNIVAL BREEZE

Carnival Breeze

Vasul de 130000 de tone si 3690 de pasageri, Carnival Breeze, al treilea din clasa Carnival’s Dream si al 24-lea din flota, va fi lansat in data de 3 iunie 2012. Primul clasat Carnival Dream, s-a lansat in septembrie 2009, iar nava sora Carnival Magic a urmat in mai 2011.

O mare parte din ceea ce se gaseste la bordul vaselor Carnival Dream si Carnival Magic se va regasi si pe Carnival Breeze, incluzand zona exclusiva pentru adulti Serenity, Teatrul Seaside, spa-ul “Cloud 9”, aqua parcul Water Works cu un tobogan spirala avand o lungime de aproximativ 92 m si cabine tip family cu o capacitate de pana la 5 pasageri. Va avea si cele cateva oferte introduse pe Magic, de la sala de fitness in aer liber Sport Square si zona de aventura, Pub-ul Red Frog, un bar in stil caraibian la care se va servi marca privata Carnival, Thirsty Frog red, la draft.

Dar marile schimbari de design si utilitati sunt de asemenea regasite pe Breeze. Carnival  a renuntat cu Joe Farcus, la designul avangardist plin de imaginatie si plin de diviziuni din ultimele trei decenii. De data aceasta, firma Partener Ship Design cu sediul  in Hamburg, ne conduce catre o atmosfera mai putin tonifiata si o intreaga tema tropicala. Din punct de vedere al facilitatilor, nava va cuprinde o multime de atractii noi, oferind burgeri, burrito, bauturi si George Lopez. Schimbarile intervin prin initiativa Fun Ship 2.0 de 500 milioane de dolari a liniei, un program care sustine modernizarea navelor mai vechi cu lucruri noi. Cateva din spatiile Fun Ship 2.0 care se vor regasi pe Breeze includ:

v  Guy’s Burger Joint, supravegheata de Guy Fieri, va sublinia imbinarea  de cotlete mari de carne de vita, branza, topinguri si chifle. Cartofii taiati de mana nu vor lipsi din meniu, de asemenea. Accesul  va fi gratuit.

v  EA Sports Bar va oferi multa bere, ecrane mari pentru vizionarea marilor jocuri si, bineinteles, jocuri video. Verificati meniul de bauturi la link-ul EA SPORTS Bar drink menu

v  RedFrog Rum Bar in stil caraibian va fi situat pe pe marginea piscinei de pe punte. Verificati meniul de bauturi la link-ul RedFrog Rum Bar drink menu. Barul in stil Mexican BlueIguana Tequila Bar va fi situat vizavi de rum joint. Verificati meniul de bauturi la link-ul BlueIguana Tequila Bar menu. BlueIguana va avea o componenta separata pentru cina, Cantina BlueIguana, o cantina gratuita ce va servi burrito si taco pe tortilla pregatite la bordul navei.

v  Alchemy Bar, care preia o pagina electronică de la Qsine Celebrity  care va permite utilizatorilor sa amestece propriile preparate printr-o tableta electronica, oferind peste 20 de bauturi mixate. Verificati meniul la link-ul Alchemy Bar menu.

Carnival Breeze isi va petrece sezonul inaugural in Europa, cu un sejur inaugural de 12 nopti cu plecarea in 3 iunie 2012 si navigand de la Venetia la Barcelona. Va parcurge apoi croaziere de 12 nopti din Barcelona pana in octombrie 2012. Urmand o calatorie trans-atlantica de 15 nopti in perioada 6-21 noiembrie,  vasul va sosi in Miami, unde va oferi alternativ, pe tot parcursul anului, itinerarii de 6 si 8 nopti in Caraibe.

Acest vas se afla in constructie in acest moment pe santierul naval Fincatieri in Monfalcone, Italia.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.