Carnival Corporation renunta la acostarile in St.Petersburg

Liniile de croaziera ce apartin de Carnival Corporation vor renunta pentru viitorul apropiat la acostarile catre St.Petersburg – Rusia, urmand ca ulterior sa inlocuiasca cu alte porturi alternative, conform unei postari de pe retelele de socializare a companiei.

De asemenea, presedintele Carnival Corporation, Micky Arison, a confirmat vestea intr-o postare separata, pe Twitter “Suntem in proces de asigurare a itinerariilor alternative pentru navele noastre de  croaziera. In scurt  timp, vom instiinta oaspetii si partenerii de calatorie, pe masura ce planurile vor fi finalizate.“

Aceste linii care apartin de Carnival Corporation cu programe de vara in Marea Baltica si care aveau in itinerariu St.Petersburg, includ: Carnival Cruise Line, AIDA Cruises, Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn, Cunard, P&O Cruises UK si Costa Cruises,  alcatuiesc asadar opt dintre cele noua marci de croaziera ale companiei.

In plus, Costa Cruises a avut croaziere de lunga durata din China Continentala cu escale in Orientul Indepartat rus, respectiv in Vladivostok. De asemenea, se preconizeaza ca acestea vor fi abandonate odata cu redeschiderea pietei asiatice.

“Avand in vedere atacurile recente ale Rusiei asupra Ucrainei, Carnival Corporation isi va modifica itinerariile saptamana urmatoare, de indata ce porturile alternative vor putea fi confirmate. Sustinem pacea.“ – au mai adaugat acestia in comunicat.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.