Carnival Cruise Line incurajeaza o viata mai sanatoasa

Linia de croaziera Carnival Cruise Line a efectuat de curand cateva sondaje de opinie in randul pasagerilor sai si a descoperit ca marea majoritate a pasagerilor prefera un mediu de nefumatori la bordul vaselor. 90% dintre pasagerii Carnival Cruise Line sunt nefumatori, iar doar 10% sunt fumatori si doar 5 % dintre acestia opteaza sa fumeze in cabina.

Pentru a oferi acelasi devotament si profesionalism pasagerilor Carnival Cruise Line, linia de croaziera a hotarat sa schimbe politica in ceea ce priveste fumatul la bordul vaselor lor.
Noua politica in privinta fumatului la bord se va desfasura in 2 stagii:

– incepand de astazi, fumatul va fi permis doar in discotecile Carnival si in locurile special amenajate pentru fumatori din incinta cazino-ului sau a barurilor din incinta cazino-ului. Fumatul (inclusiv trabucuri) va fi permis pe puntile exterioare ale tuturor vaselor din flota Carnival Cruise Line. In plus, se mai poate fuma si in cluburuile de Jazz de la bordul urmatoarelor vase: Carnival Destiny, Carnival Triumph, Carnival Victory, Carnival Spirit, Carnival Pride, Carnival Legend, Carnival Miracle, Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Valor, Carnival Liberty, Carnival Freedom si Carnival Splendor.

– incepand din 1 Decembrie 2011, fumatul va fi interzis in toate cabinele. Pasagerii care achizitioneaza cabina exterioara cu balcon vor putea fuma (inclusiv trabucuri) doar pe balcon, in afara cabinei. Cu toate acestea, in suitele si cabinele SPA, inclusiv cele cu balcon, nu se va putea fuma deloc, nici pe balcon.

Pasagerii care nu respecta aceste reguli si cei care vor fuma in cabina vor trebui sa achite o taxa de 250 $, taxa de curatenie si reimprospatare, la sfarsitul croazierei. Aceasta informatie va fi trecuta si in contractul pasagerului cu linia de croaziera.

Asemenea decizii stim ca nu sunt usor de digerat si realizam ca poate vor avea impact mare asupra unor clienti. Cu toate acestea, speram ca aceasta decizie nu va afecta posibilitatea pasagerilor de a se distra si a beneficia de o experienta de navigare de neuitat.

Va rugam sa ne contactati pentru orice intrebare referitoare la acest subiect sau alte nelamuriri.

Echipa Croaziere.net



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.