Carnival Cruise Line se intoarce in San Diego dupa o pauza de 7 ani

Aerial of Ship Exterior--Digital Rendering

Linia de croaziera Carnival Cruise Line se intoarce in portul San Diego la sfarsitul anului 2019, odata cu vasul Carnival Miracle.

Riviera Mexicana, peninsula Baja, Hawaii

Nava o sa opereze un itinerariu de iarna, de voiaje, de 3 pana la 15 zile, respectiv din Decembrie 2019, pana in Februarie 2020. Croazierele incep cu un itinerariu de 7 zile inspre Riviera Mexicana, de la 1 Decembrie 2019. Aceste croaziere mai lungi de 14, respectiv 15 zile, au loc in Hawaii, in 8 dec- 7 ian 2020.

Programul vaselor de croaziera care pleaca din San Diego include o serie de croaziere de 5 zile, din care doua zile se petrec in Cabo San Lucas, plecarea fiind in data de 22 Decembrie 2019, respectiv 12 Ianuarie 2020. In cadrul aceluiasi program sunt incluse doua escapade de 3 zile, care viziteaza Ensenada, in 27 Decembrie si 3 Ianuarie 2020.

Programul vaselor de croaziera care pleaca din San Diego, include o serie de croaziere de 5 zile, din care doua zile se petrec in Cabo San Lucas.

In perioada Anului Nou, in data de 30 Decembrie, exista o croaziera speciala de 4 zile, ce viziteaza penisnsula Baja/ Mexic, dar si una de 6 zile ce include o escala de 2 zile in Cabo San Lucas si o vizita de o zi in Ensenada.

Croaziera in Canalul Panama

Acest program se incheie cu o croaziera de 13 zile, in Canalul Panama, plecarea fiind in 1 Februarie, iar sosirea in 14 Februarie 2020, la Miami.

Carnival Cruise Line este lider pe Coasta de Vest, avand 3 nave, care transporta anual, peste 500.000 de pasageri din terminalul nou renovat din Long Beach.

Carnival Cruise Line isi pastreaza angajamentul fata de California de Sud, odata cu inaugurarea noului vas Carnival Panorama, cand lanseaza o croaziera de 7 zile din Long Beach, care va naviga in tot timpul anului.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.