Carnival Cruise Lines va reincepe imbarcarile din portul Baltimore din Martie 2015

Carnival Pride va trece printr-o perioada de imbunatatiri inainte de a incepe imbarcarile din Baltimore, in 2015

MIAMI (30 Ianuarie 2014) – Carnival Cruise Lines si Portul Baltimore au anuntat ca linia de croaziera va relua imbarcarile din Baltimore cand vasul Carnival Pride de 2124 pasageri va incepe croazierele de 7 nopti in primavara anului 2015.

Carnival Pride se afla in momentul de fata in Baltimore unde va ramane pana in Octombrie 2014 apoi se va repozitiona in Tampa pentru un itinerariu de iarna, inainte de a se intoarce in Baltimore in martie 2015, gazduind aproximativ 120.000 pasageri anual.

Inainte de a se intoarce in Baltimore, vasul Carnival Pride va trece printr-o perioada de imbunatatiri in toamna anului 2014 ce vor costa milioane de dolari.

In plus fata de noile caracteristici, Carnival Pride este una din multele vase Carnival Cruise Lines ce va beneficia de o tehnologie de epurare a gazelor, menita sa reduca emisiile in aer. Aceasta tehnologie va fi instalata la bordul vasului Carnival Pride inainte de inceperea imbarcarilor din Baltimore in primavara anului 2015.

“Baltimore este un port de imbarcare convenabil pentru vasele de croaziera si suntem incantati sa reluam aceste imbarcari ce ofera pasagerilor nostri oportunitatea de a vizita o mare varietate de destinatii tropicale,” a spus Gerry Cahill, presedintele Carnival Cruise Lines. “Ne face placere sa multumim autoritatilor portuare si statului Maryland pentru sprijinul acordat in eforturile noastre de a relua imbarcarile din Baltimore,” a adaugat.

“Suntem incantati sa spunem bun venit liniei de croaziera Carnival Cruise Lines in Maryland si vasului Carnival Pride in portul Baltimore,” a spus guvernatorul Martin O’Malley. “Administratia noastra s-a implicat constant in lupta pentru un mediu sanatos si pentru locuri de munca de calitate pentru familiile din Maryland. Sunt incantat de faptul ca linia de croaziera Carnival Cruise Lines a ajuns la o intelegere cu Agentia pentru Protectia Mediului si Garda de Coasta in ceea ce priveste aspectele mentionate anterior.”

Croaziere de 7 nopti din Baltimore pe durata intregului an

Carnival Pride va oferi doua itinerarii diferite cu plecari in fiecare duminica incepand cu 29 Martie 2015. Croazierele exotice in Caraibele de Est vor vizita Grand Turk, insula privata din Bahamas, Half Moon Cay si Freeport, Bahamas, in timp ce itinerariul Florida/Bahamas va vizita Port Canaveral, Florida (Orlando), Nassau si Freeport, Bahamas.

Pe durata croazierelor, pasagerii se pot relaxa pe frumoasele plaje cu nisip alb, pot participa la activitati si sporturi in apa si pot vizita popularele atractii din Caraibe, Bahamas si Florida centrala.

Inovatii captivante

Carnival Pride va merge in santier pentu trei saptamani din 19 Octombrie pana in 9 Noiembrie pentru o varietate de inovatii ce include:

  • Guy’s Burger Joint, un loc special amenajat langa piscina ce va servi burgeri si cartofi prajiti intr-o atmosfera ce va celebra originile Californiei si pasiunea pentru masini.
  • BlueIguana Cantina, un loc de servit masa in stil mexican langa piscina unde pasagerii pot incerca burrito, taco, si tortilla, personalizate cu o varietate de salsa si toppinguri
  • Bonsai Sushi, un restaurant specializat pe sushi ce ofera delicatese asiatice – sushi, sashimi si multe altele intr-un decor deosebit
  • WaterWorks, cel mai rapid tobogan pe apa cu multe curbe si intoarceri, precum si un spray park
  • Hasbro, The Game Show, in cadrul caruia pasagerii sunt parte din show intr-o serie de productii si activitati de amuzament in stilul liniei de croaziera
  • Playlist Productions, construit in concordanta cu reputatia Carnival pentru divertisment de calitate, combinand spectacole live si efecte speciale high-tech
  • EA SPORTS Bar, un paradis pentru iubitorii de sporturi si jocuri video, unde se pot verifica in timp real scoruri si rezultate si se pot juca diferite jocuri pe un perete cu 16 ecrane
  • BlueIguana Tequila Bar, amplasat in exterior, ofera o atmosfera mexicana, bauturi reci pe baza de tequila si bere, toate perfecte pentru relaxare la piscina
  • Alchemy Bar, o „farmacie” de cocktailuri unde pasagerii ce cauta o experienta unica pot incerca o varietate de posibilitati personalizate
  • RedFrog Pub, unde pasagerii se pot bucura de cele mai bune bauturi caraibiene cum sunt berea si romul impreuna cu marca privata de bere Carnival
  • RedFrog Rum Bar, o adaptare a pub-ului RedFrog amplasat langa piscina cu bauturi reci bazate pe rom si bere
  • The Library Bar, un loc calduros si primitor unde se poate servi vin si multe alte bauturi inainte sau dupa cina
  • Cherry On Top, celebreaza rasfatul cu bomboane si cadouri personalizate

Croaziera Speciala de Repozitionare de 14 nopti din Tampa spre Baltimore

Inainte de reluarea croazierelor cu imbarcare din Baltimore, Carnival Pride va opera o croaziera de 14 nopti de repozitionare ce va pleca din Tampa la data de 15 Martie si va ajunge in Baltimore la data de 29 Martie 2015.

Croaziera Speciala va avea sase destinatii magnifice in Caraibe si America Centrala, incluzand  George Town, Grand Cayman; Limon, Costa Rica; Colon, Panama; Aruba; Curacao; si St. Maarten, Antilele Olandeze. Fiecare dintre aceste destinatii va oferi plaje incantatoare, locuri cu incarcatura istorica interesanta, dar si shopping. Excursiile optionale in Canalul Panama se vor putea face in timpul stationarii in Colon.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.