Carnival Dream în Caraibe, un vis devenit realitate!

Carnival Dream în Caraibe, un vis devenit realitate!

Când vine vorba de ultimele fortăreţe plutitoare ale liniei Carnival Cruise Line, acest vas a fost primul care a navigat în aceste ape. Acum vasul e proaspăt ieşit din şantier, unde timp de două săptămâni i-au fost aduse îmbunătăţiri, iar acum beneficiază de toate dotările celorlalte vase din flotă.
Noua punte Lido a vasului Carnival Dream oferă clienţilor favoritul bar RedFrog Rum cu o piscină exterioară  cu o selecţie de rom pe bază de amestecuri şi o mulţime de soiuri de bere la draft cu etichetă proprie; Barurile ThirstyFrog Red şi Blueiguana Tequilla sunt locurile, unde pasagerii se pot relaxa şi pot servi băuturi răcoritoare pe bază de tequilla şi bere Mexicană.

În plus, nava are de asemenea şi două cluburi de comedie, ambele show-uri fiind găzduite de către George Lopez. El a fost ales pentru talentul de a anima şi de a face lumea să râdă. Nu putem uita de barul Taste, care oferă o nouă delicatesă, unde clienţii se pot aştepta să vadă ceva diferit la unele locuri de luat masa; locul Cherry on Top se asigură să satisfacă gândurile cele mai dulci ale clienţilor, oferindu-le o selecţie, bine aprovizionată, de bomboane şi multe altele.

Vasul Carnival Dream operează un itinerariu de 7 nopti, pentru destinaţia Caraibe din Port Canaveral, Florida, cu opriri în porturi incitante ca şi Cozumel, bine cunoscut pentru scufundări în reciful Palancar, pentru plajele frumoase şi pieţele colorate; Portul Belize, unde aventura trăieşte atât pe uscat, cât şi în-afară, turistii pot să exploreze jungla cu bicicleta sau să facă snorkeling. Costa Maya, cunoscută pentru marea sa strălucitoare, plaje cu nisip fin şi junglele izolate. Vasul Carnival Dream vizitează porturi ca Mohogany Bay în Insula Roatan, St.Thomas în Insulele Virgine, St.Maarten şi Nassau în Bahamas. Nu poate fi o alegere greşită, acest itinerariu si acest vas pentru o viitoare vacanţă.

În ciuda numelui vasului, Carnival Dream este o realitate. Nu crezi? Fă pasul de a rezerva croaziera mult asteptată şi profită la maxim de facilităţile de la bordul vasului, excursiile opţionale, cât şi de serviciile oferite de personalul vasului.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.