Carnival Magic .. sau magia unui vas nou!

Vasul cel mai nou al liniei Carnival Cruise Line, cu o capacitate de 3.690 pasageri, Carnival Magic, va debuta cu itinerarii de sapte, noua si douasprezece nopti in Mediterana, round-trip din Barcelona, din mai pana in octombrie 2011. Acest lucru marcheaza primul sezon full al companiei Carnival in Marea Mediterana, in trei ani, dar si prima data cand linia utilizeaza ca port mama, Barcelona.
Pentru a comemora revenirea liniei in Europa, pentru prima data Carnival ofera posibilitatea pasagerilor care au mai navigat cu aceasta linie sa isi rezerve, in intervalul 19 – 25 ianuarie, croaziera preferata la oferta speciala, oferindu-se upgrade-uri la doua categorii de cabine dar si tarife speciale: incepand de la 829 USD/de persoana/loc in cabina dubla.
Si pentru viitorii pasageri care vor dori sa calatoreasca pentru prima data cu Carnival Cruise Line, pot rezerva la tarife cu EARLY BOOKING, incepand cu 26 ianuarie.
Carnival Magic, ce va avea 130.000 tone, va avea o serie de caracteristici asemanatoare ce cele de pe nava sora, Carnival Dream, inclusiv: Aqua Park-ul “WaterWork”, o cafenea uimitoare (cu spectacole live) denumita Ocean Plaza; spatiul dedicat special adultilor – Serenity; facilitati moderne, spatioase pentru copii si adolescenti; precum si o gama variata de categorii la cabine. Mai multe inovatii unice ce se vor regasi pe Carnival Magic vor fi anuntate in lunile urmatoare.
Cahill a adaugat “luarea deciziei de a reveni in Europa reprezinta un indicator al increderii noastre in cresterea numarul pasagerilor nord americani sa calatoreasca la nivel international”.
Programul pe Mediterana in 2010, a vasului Carnival Magic, va cuprinde 3 plecari de 8 zile, 6 de 10 zile si 8 de 13 zile, fiind round-trip Barcelona in perioada 10 mai – 16 octombrie 2011. O croaziera speciala va fi cea 9 nopti cu imbarcare din Venetia si debarcare in Barcelona, programata in intervalul 01 – 10 mai 2011. Fiecare din aceste trei programe vor incepe si se vor termina vineri, sambata sau duminica, ceea ce reflecta modelul traditional de vacanta al pasagerilor si ofera oportunitati convenabile pentru adaugarea unei cazari pre/post imbarcare.
Croazierele de 7 nopti vor cuprinde vizitarea urmatoarelor porturi: Monte Carlo (Monaco ), Livorno, Roma (Civitavecchia), Napoli si Messina in Italia. Datele de plecare sunt 03, 10, si 17 iulie 2011; cele de 9 nopti vor ajunge in Marsilia, Franta (pentru prima data cand ancoreaza un vas al liniei in acest port), urmat apoi de Monte Carlo (excluzand plecarea de pe 26 august); Livorno, Roma (Civitavecchia), Napoli si Messina; Palma de Mallorca, Spania. Aceste voiaje vor fi operate in: 03 si 24 iunie, 05 si 26 august, 16 septembrie si 07 octombrie 2011. Croaziera speciala de 9 nopti, din data de 01 mai, va ajunge in Dubrovnik, Croatia; Messina, Napoli, Roma (Civitavecchia), Livorno, Italia si Monte Carlo.
Croaziera de 12 nopti “Grand Mediterana” va cuprinde Monte Carlo sau Marsilia, Livorno, Roma (Civitavecchia) si Napoli; Dubrovnik (excluzand imbarcarea din 22 mai ce va cuprinde vizitarea portului Palma de Mallorca); Venetia (vasul va ramane peste noapte aici) si Messina. Datele de imbarcare pentru aceasta croaziera de 12 zile sunt: 10, 22 mai, 12 iunie, 24 iulie, 14 august, 04 si 25 septembrie si 16 octombrie.
Datorita itinerariului pe Marea Mediterana, oaspetii se pot bucura de renumita bucatarie traditionala, au oportunitatea de a vizita obiectivele turistice si de a vedea arhitectura unica.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.