Carnival Magic

Iti aduci aminte de locul de joaca, momentele magice pe care le-ai avut atunci cand ai fost copil ? Inainte de munca. Inainte de stres. De acum exista Carnival Magic. Un loc special conceput pentru a aduce prietenii si familia impreuna, pentru a crea amintiri de durata.

De la mesele delicioase individuale sau de tip familial servite in unul dintre numeroasele noastre restaurante, baruri, lounge-uri, la zbenguiala in extinsa zona distractiva Carnival WaterWorks, CarnivalMagic va va duce intr-o lume unica, una de vis in care totul este posibil.

Cu atat de multe lucruri distractive si uimitoare pe care le poti face cu timpul, cine vrea sa doarma? Dar stiu cand vine in sfarsit timpul pentru a pune capul jos  nu te vei gandi la spatiul din cabina ta, la confortul paturilor special concepute pentru odihna, la ecranul plat sau la controlul climatic individual ci doar vei inchide ochii cu gandul ca  toate lucrurile distractive pe care le-ai lasat in urma vor fi acolo si maine.

Noua nava a Liniei Carnival Cruise, Carnival Magic cu o capacitate de 3690 de pasegri, va debuta cu voiaje de 7-9 respectiv 12 zile pe Mediterana cu placari din Barcelona din Mai pana in Octombrie 2011. Carnival Cruise Line marcheaza primul sejur pe Mediterana dupa 3 ani de absenta si de asemenea si prima data cand linia a ancorat un vas in Barcelona.

Petru a comemora intoarcerea liniei in Europa pentru prima data Carnival ofera un pachet pre-vanzare pentru clinetii mai vechi, din 19 ianuarie pana in 25 ianuarie ,incluzand doua categorii de upgrade impreuna cu preturi speciale incepand de la 829$/ persoana, iar pentru cei care nu au mai calatorit cu linia de croaziere Carnival, a fost lansat un program Early Saver prin care noii clineti vor putera beneficea te tarife exceptionale si reduceri considerabile.

Cu cele 130000 tone ale sale, Carnival Magic va oferi o gama de facilitati deja populare  pe nava sora , Carnival Dream, incluzand un Aqua Park WaterWorks, un uluitor café/live, o locatie de divertisment numita Ocean Plaza, Serenity pentru adultii, precum si facilitati si spatii moderne pentru copii si adolescenti.Cahill adauga “ A lua decizia de a te intoarce in Europa este un indicator al confidentei noastre in piata europeana. Vom avea voiaje de 9 zile precum si opt pachete de 12 zile de la Venetia la Barcelona in Mai 1-10, 2011.

Croaziera de 7 zile va include Monte Carlo , Monaco, Livorno, Roma(Civitavecchia), Napoli si Messina, Italia. Plecarea va avea loc in 3 iulie, 10 iulie si 17 iulie 2011.Croaziera de 9 zile va ancora la Marseilles, Franta, prima croaziera care are ca port de imbarcare incantatorul oras de pe coasta, urmat de Monte Carlo (excluzand plecarea din 26 august), Livorno, Roma( Civitavecchia), Napoli , Messina si Palma de Mallorca, Spania. Voiajele vor incepe in 3 si 24 iulie, 5 si 26 august, 16 septembrie si 7 octombrie 2011. Croaziera speciala de 9 zile va pleca in 1 Mai vizitand Dubrovnik, Croatia, Messina, Napoli, Roma(Civitavecchia), Livorno si Monte Carlo.

In croazierele de 12 zile numite si “Grand Mediterranean” vasul va naviga catre Monte Carlo sau Marseilles, Livorno, Roma(Civitavecchia), Napoli, Dubrovnik (excluzand plecarile din 22 mai din care si 10-22 mai, 12 iunie, 24 iulie, 14 august, 4 si 25 septembrie si 16 octombrie 2011).

In croazierele de pe Mediterana oaspetii pot savura mancaruri renumite din diferite regiuni, si vor avea oportunitatea de a vizita unele dintre cele mai vechi porturi precum si unele dintre cele mai renumite muzee.
Toate cele 3 itinerarii vor avea plecarea din Barcelona, un oras al carui port este considerat unul dintre cele mai moderne si mai inovatoare porturi de pe Mediterana.

Fiind cea mai noua nava a companiei, Carnival Magic va va oferi la bordul ei diferite facilitati incluzand Ocean Plaza, o cafenea indoor/outdoor, o locatie de divertisment cu servire complete la bar, patisserie si un ring de dans;Salonul Spa Serenity – un refugiu exclusive pentru adulti ce ofera o magnifica panorama cu vedre la mare si The Lanai – puntea de promenada ce inconjoara vasul.

Carnival Magic va consolida pozitia companieii de lider in croazierele familiale cu programe si facilitati dedicate copiilor in 3 diferite categorii de varsta Camp Carnival (2-11), Circle “C” (12-14) si Club O2 (15-17). Vasul va mai ofera si un teren de mini-golf si un parc acvatic “WaterWorks” cu tobogane de apa diversifiacte si multe alte caracteristici.
Vasul va ofera o mare varietate de optiuni pentru a lua masa, fie ea formala sau nu intr-o ambianta unica in principala sala de mese pe 2 nivele, un restaurant langa piscinia “Lido”, un bar sushi si un  room-service 24 din 24.

Caracteristicile de inalta tehnologie la bordul Carnival Magic  includ Fun Hub, o cuprinzatoare retea sociala ,precum si acces WI-Fi pe tot intregul vas. Oaspetii vor avea acces la Spa, piscine si facilitati pentru gimnastica.
Carnival Magic cuprinde de asemenea 1.845 cabine – cele mai multe cabine pe o nava Carnival –  clasate pe o mare varietate de categorii care includ si cabine cu balcon situate pe Puntea 2 , foarte accesibile ca tarif precum si suite de lux cu doua bai.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.