Carnival Sunshine – Cea mai amplă transformare a unui vas de crozieră

Carnival Cruise Line a dat  publicităţii detalii suplimentare ale renovării  în valoare de  155 milioane dolari, care va transforma vasul Carnival  Destiny  în Carnival Sunshine pe perioada a  49 de zile de doc uscat în Italia.
Vasul de croazieră va naviga din nou începând cu luna aprilie 2013, având la bord toate caracteristicile obişnuite ale linei plus câteva noi adăugate.
Printre caracteristicile noi trebuie să menţionăm  cel mai lung tobogan de apă din flota Carnival Cruise Line, barul Havana decorat cu teme tropicale, restaurantul  asiatic cu servicii complete şi multe altele.
Fanii Carnival Cruise Line care doresc  să arunce o privire la aceste noi caracteristici o pot face acum accesând www.carnival.com/sunshine, aici  având  posibilitatea să vizualizeze decorurile interioare şi exterioare ale vasului plus că vor găsi detalii despre itinerariul inaugural.
Carnival Cruise Line  a celebrat cel mai cuprinzător proiect de transformare al unei nave din flotă , găzduind pe pagina de facebook (www.facebook.com/carnival), concursul  “Bring Home Some Sunshine and Win”, oferind  câştigătorului o croazieră gratuită la bordul vasului Carnival Sunshine.  Regula concursului a  a fost  ca fanii să trimită fotografii tip „inainte” şi „după” ce au transformat un spaţiu obişnuit într-unul  care încorporează  soare, sau  raze de soare. Câştigătorul a fost desemnat la data de 17 Decembrie 2013.
Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor vasului Carnival Sunshine:
Havana Club
 
Localul serveşte ca şi loc dedicat relaxării cu prietenii, unde puteţi servi cafea şi gustări cubaneze în timpul zilei, iar noaptea se transformă în club latino unde pasagerii se pot bucura de muzică live, cocktail-uri cubaneze clasice şi de dans pe ritmuri sălbatice. Localizat pe puntea Lido, acest local aduce un omagiu gloriosului trecut al Cubei cu decoruri ce includ de la palmieri şi  arcade elegante până la ferestre din podea până tavan, oferind priveliști panoramice ale oceanului.
WaterWorks
Noul aqua parc unde cei tineri şi deopotrivă cei cu  sufletul tânăr  pot experimenta bucuria copilăriei pe unul din cele 5 tobogane cu apă. Parcul este dotat cu până  la 40 de stropitori de apă diferite. Aici oaspeţii se pot lua la întrecere cu Speedway Splash, în timp ce coboară  la unison  în viteză pe două tobogane paralele dotate cu ecran cu cronometru şi cu efecte speciale luminoase. Când nu se întrec pe SpeedwaySlaph, pasagerii  curajoşi pot încerca cel mai lung tobogan din flota Carnival Cruise Line – Twister Slide, care are 72 de metri şi se întinde în afara vasului, oferind senzaţii şi privelişti unice.
Restaurantul asiatic
Unde pasagerii se pot delecta cu cele mai râvnite delicatese culinare asiatice, într-un decor liniştitor dotat cu rogojini tatami, grinzi de lemn  şi alte elemente de design specifice. Oaspeţii se bucură şi de un adevărat spectacol  culinar oferit de bucătarii ce prepară delicatese  în bucătăria deschisă, inclusiv supe, aperitive, tăiţei de orez și  alte preparate, precum și fructe de mare şi delicatese din carne. Prânzul este oferit gratuit, în timp ce cina costă 12$/persoană.
Shake Spot
 Locul perfect pentru relaxare, unde pasagerii se pot bucura în linişte de savuroasele milk shake-uri, departe de zarva de la piscină. Aici puteţi servi atât milk shake-uri clasice cât şi shake-uri din fructe tropicale preparate cu un strop de Grand Marnier sau Cointreau.  Pentru cei care nu se pot mulţumi doar cu o singură băutură  există acum pachetul   All – Inclusive “Shake Lover’s Package” care se poate achiziţiona la bord.
Java Blue
Este locul perfect pentru a lega noi prietenii şi a socializa. Aici puteţi savura cappuccino dulce şi spumos, latte, espresso şi alte derivate delicioase  din cafea. De asemenea localul vă oferă cafea decofeinizată şi specialitaţi din cafea cu alcool pentru cei mai îndrăzneţi. Toate acestea le puteţi sorbi în timp ce gustaţi din minunatele  brioşe cu scorţişoară şi feliile de tort Red Velvet.
Pizzeria del Capitano
 

Este o extindere a popularului restaurant în stil italian Cucina del  Capitano şi este perfect pentru cei care preferă delicioasa pizza cu aluat subţire pe care personalul o prepară aici. Pizzeria va fi deschisă  non-stop iar pizza va fi gratuită. Pasagerii pot urmări cum pizza lor este pregătită şi pot alege între cinci sortimente faimoase, de la pizza Margherita până la pizza Quatro Formaggio.

Carnival Sunshine va avea la bord diverse localuri în care vă veţi putea bucura de linişte sau de agitaţie şi dans, la alegere. Guy’s Burger Joint, BlueIguana Cantina, BlueIguana Tequila Bar, RedFrog Rum Bar, EA Sports Bar, şi  Alchemy Bar sunt doar câteva dintre acestea.
Noutatea mai constă şi în spaţiul amenajat exclusiv pentru adulţi, Serenity care se întinde pe trei nivele şi include piscină, cascadă şi bineânţeles privelişti nemaivăzute ale oceanului. De asemenea Carnival Sunshine este dotată şi cu teren de basket, o pistă pentru alergat , teren de minigolf pe două nivele şi nenumurate alte jocuri.
Şi să nu uităm nici de croaziera de debut a vasului cu un itinerariu de 14 nopţi  în Marea Mediterana, cu îmbarcare din Veneţia  la 12 Aprilie 2013 şi debarcarea în Barcelona la 26 Aprilie 2013, urmată de un itinerariu de 9 nopţi şi apoi de 12 nopţi în Marea Mediterană , croaziere round trip Barcelona – Barcelona, sau Veneţia – Barcelona, până la 20 Octombrie 2013. Următorul itinerariu operat de vasul Carnival  Sunshine  va fi unul transatlantic, de la Barcelona către New Orleans, între 1 Noiembrie 2013 şi 17 Noiembrie 2013.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.