Carnival Sunshine – cel mai mare proiect de transformare al unui vas de croazieră

Avem o veste senzaţională pe care dorim să v-o împărtăşim despre îmbunătăţirile în valoare de 155 milioane de USD care vor transforma vasul Carnival Destiny în Carnival Sunshine, pe durata a 49 zile de doc uscat în Italia.
Nu numai ca nava va reintra în serviciu începând cu luna  aprilie 2013 cu toate elementele  obişnuite de divertisment şi facilitaţile de sevit masa, mai mult, aceasta va deţine caracteristici noi și incitante, unice flotei.
Printre acestea se numără  un aqua parc unde veţi găsi cel mai lung tobogan de apă din flota Carnival, un local de noapte cu temă tropicală numit Havana Bar şi un restaurant asiatic cu servicii complete.
Iată o trecere în revistă  rapidă a caracteristicilor unice disponibile doar la bordul Sunshine Carnival:

Havana Club
Localul serveşte ca şi loc dedicat relaxării cu prietenii, unde puteţi servi cafea şi gustări cubaneze în timpul zilei, iar noaptea se transformă în club latino unde pasagerii se pot bucura de muzică live, cocktail-uri cubaneze clasice şi de dans pe ritmuri sălbatice.

Head down here for a taste of old Havana. Catch a new band every day.

WaterWorks, noul aqua parc unde cei tineri şi deopotrivă cei cu  sufletul tânăr  pot experimenta bucuria copilăriei pe unul din cele 5 tobogane cu apă. Aici oaspeţii se pot lua la întrecere cu Speedway Splash, în timp ce coboară  la unison  în viteză pe două tobogane paralele doate cu ecran cu cronometru şi cu efecte speciale luminoase.
Make a splash. A very big splash. Fun for everyone, young or oldish. (Carnival Imagination)

Un restaurant asiatic uimitor unde pasagerii se vor delecta cu cele mai râvnite delicatese culinare asiatice, într-un decor liniştitor dotat cu rogojini tatami, grinzi de lemn  şi alte elemente de design specifice. Oaspeţii se bucură şi de un adevărat spectacol  culinar oferit de bucătarii ce prepară delicatesele  în bucătăria deschisă.
Carnival Chef's take you on a culinary journey. Hot. Delicious. And healthy, too.

Shake Spot, locul perfect pentru relaxare, unde pasagerii se pot bucura în linişte de savuroasele milk shake-uri, departe de zarva de la piscină. Aici puteţi servi atât milk shake-uri clasice cât şi shake-uri din fructe tropicale preparate cu un strop de Grand Marnier sau Cointreau.
The sweet spot to grab something cool. The sweet spot to grab something cool.

Java Blue este locul perfect pentru a lega noi prietenii şi a socializa. Aici puteţi savura cappuccino dulce si spumos, latte, espresso si alte derivate delicioase  din cafea. De asemenea localul vă oferă cafea decofeinizată şi specialitaţi din cafea cu alcool pentru cei mai îndrăzneţi. Toate acestea le puteţi sorbi în timp ce gustaţi din minunatele  brioşe cu scorţişoară şi feliile de tort Red Velvet.
Whipped cream tops off a great cup of coffee. Delicious treats that go great with your coffee.

Pizzeria del Capitano este o extindere a popularului restaurant în stil italian Cucina del  Capitano şi este perfect pentru cei care preferă delicioasa pizza cu aluat subţire pe care personalul o prepară aici. Pizzeria va fi deschisă  non-stop iar pizza va fi gratuită.
Hand-tossed pizza at hand 24 hours a day. Hand-tossed pizza at hand 24 hours a day.

Carnival Sunshine va avea la bord diverse localuri în care vă veţi putea bucura de linişte sau de agitaţie şi dans, la alegere. Guy’s Burger Joint, BlueIguana Cantina, BlueIguana Tequila Bar, RedFrog Rum Bar, EA Sports Bar, şi  Alchemy Bar sunt doar câteva dintre acestea.
Şi să nu uităm nici de croaziera de debut a vasului cu un itinerariu de 14 nopţi  în Marea Mediterana, cu îmbarcare din Veneţia  la 12 Aprilie 2013 şi debarcarea în Barcelona la 26 Aprilie 2013, urmată de un itinerariu de 9 nopţi şi apoi de 12 nopţi în Marea Mediterană , croaziere round trip Barcelona – Barcelona, sau Veneţia – Barcelona, până la 20 Octombrie 2013. Următorul itinerariu operat de vasul Carnival  Sunshine  va fi unul transatlantic, de la Barcelona către New Orleans, între 1 Noiembrie 2013 şi 17 Noiembrie 2013.

Pentru mai multe detalii şi informaţii nu ezitaţi sa contactaţi echipa Croaziere.net  şi să faceţi cunoştinţă cu un staff prietenos care abia aşteaptă să ve ajute, oricare v-ar fi destinaţia.


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.