Cele mai convenabile săptămâni din an, din punct de vedere al tarifului, pentru a efectua o croazieră

În timp ce noi credem că nu exista un moment prost să navighezi, unele săptămâni din an sunt de obicei mai ieftine decât celelalte. De regula, tarifele sunt mai crescute în timpul sărbătorilor sau când copiii au vacanță.

Ce cauzează fluctuația de prețuri de la săptămână la săptămână? Totul se bazează pe cerere și ofertă. În timp ce unele săptămâni (în special de Craciun) sunt cunoscute pentru tarifele lor ridicate datorită cererii mari, săptămânile ce urmează sunt în general mai potrivite din punct de vedere a tarifelot. Totodată nu garantează nimic că săptămânile pe care le-am menționat mai devreme nu pot avea tarife mari datorită cererii crescute.

A 2-a săptămână din Ianuarie până la începutul lunii Februarie puteți găsi tarife bune chiar după perioada de Craciun și Anul Nou.

Ultima săptămână din Februarie – tarifele sunt de-obicei mai mari de Valentine’s Day, cine nu vrea sa fie în croazieră pe vaporul iubirii? Tarifele au tendința să scadă în ultima săptămână din Februarie până la vacanța de primavara.

După vacanța de primavara și până la vacanța de vară, tarifele sunt mai moderate.

În septembrie după ce copiii se întorc la școală și se instaleaza sezonul uraganelor în Caraibe, puteți găsi croaziere la tarife satisfăcătoare.

Sper că v-am fost de ajutor și că o să găsim împreuna cea mai potrivită croazieră pentru dumneavoastră.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.