Celebrity Cruises comanda al 5-lea vas din clasa Edge

eacca1a64f7c1b151e39db6d8d67b531_M

Royal Caribbean Cruise Line a incheiat un acord cu santierele navale Chantiers de l’Atlantique pentru constructia celui de-al 5-lea vas din clasa Edge, care va fi livrat in toamna anului 2024.

‘Clasa Edge a surprins oaspetii liniei Celebrity Cruises printr-un exemplu de excelenta tehnica si un design elegant”, a declarat presedintele si CEO al Royal Caribbean Cruise Line, Richard Fain. ‘Abia asteptam sa contruim urmatorul vas’.

Inca nu s-a aflat costul exact al constructiei, dar Seatrade afirma ca ultimul vas din clasa Edge a costat 830 milioane de dolari.

‘Un partener exceptional’

‘Celebrity Edge i-a incantat pe oaspetii nostri si confirma ca Celebrity Cruises este in fruntea celor mai moderne branduri de lux’, a adaugat presedintele si CEO, Lisa Lutoff-Perlo. ‘Chantiers de l’Atantique s-a dovedit a fi un partenet exceptional si asteptam cu nerabdare sa cream impreuna cu ei un alt vas uimitor’.

‘Suntem cu adevarat mandri si fericiti ca am reusit sa construim o relatie extraordinara cu clientii nostri, bazata pe incredere reciproca si condusa de spiritul inovarii’, a spus Laurent Castaing, managerul general al Chantiers de l’Atlantique. ‘Dupa cele 4 vase din clasa Millennium construite inca de la inceputul anilor 2000 si cele 4 vase din clasa Edge, aceasta este al 9-lea vas comandat de catre Celebrity Cruises santierelor noastre navale si va fi al 24-lea vas construit de Chantiers de l’Atlantique si operat de Royal Caribbean Cruise Line. Aceasta este o adevarata dovada a nivelului exceptional de cooperare la care am ajuns impreuna’.

Va urma Celebrity Apex in 2020

Celebrity Edge a fost livrat in 2018. Trei alte vase din clasa Edge au fost comandate mai devreme si sunt programate sa fie livrate in 2020 (Celebrity Apex), 2021 si 2022. Aceasta comanda noua este conditionata de finantare.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.