Celebrity Cruises va oferi croaziere pentru prima dată în Asia

Celebrity Millenium,  2034-pasageri, 91000 de tone. a debutat in industrie în anul 2000.
Celebrity Cruises a anunţat în această săptămână planurile pentru primul său sezon de navigari în Asia, care vor avea  loc in iarna anilor 2012-13.
Cei 1950 de pasageri Celebrity Millennium vor naviga o serie de 14 de nopti,  între Singapore şi Hong Kong, care vor include opriri în Bangkok, Thailanda (pentru o şedere peste noapte); Ho Chi Minh City, Vietnam, şi Halong Bay, Vietnam .

Sezonul de asemenea, va include două roundtrip- uri de  14-nopti din  Singapore cu sejururi peste noapte în Bali, Indonezia.  Celebrity Millenium este programat pentru o revizuire majoră la începutul anului 2012, care va aduce navei o serie de caracteristici noi deja existente  liniei de croaziera din clasa Solstice, inclusiv mai multe restaurante noi şi cabine noi spa- tematice AquaClass.Capacitatea navei, bazata pe doi oameni pe cabina, va ajunge la 2,158. În plus faţă de recentul  anunţ al navigarilor in Asia, Millennium Celebrity va realiza doua călătorii trans-Pacific la şi de la regiune. Croaziera  trans-Pacific de Vest, stabilita  pentru luna noiembrie 2012, în special, este programata in asa fel incat să coincidă cu o eclipsa totala de soare care va fi vizibilă de pe nava, in timp ce navigheaza între Fiji şi Noua Zeelandă.
În aprilie 2013, Millennium Celebrity se va repoziţiona de la Hong Kong la Shanghai cu o noapte în Hong Kong şi Beijing (Tianjin), China. Nava va continua apoi în întreaga parte de est a  Pacificul de Nord spre Alaska, cu opriri in China, Japonia, şi Rusia.
Celebrity a anunţat, de asemenea, primele circuite – croaziera in Asia, care combină una dintre noile sale croaziere in Asia, cu un circuit de cinci noapti pre-sau post-croazieră din Hong Kong. Ele vor cuprinde excursii la Xian şi Beijing pentru a vedea  renumitele Terra Cotta Warriors şi Marele Zid Chinezesc. Celebrity a anuntat  ca membrii programului de   loialitate Captain’s Club care vor rezerva una din croazierele in Asia, pana in  29 iulie  pot obţine până la $ 600 reducere pe cabină.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.