Celestyal Cruises: Introducerea suplimentului de combustibil

Ca urmare a cresterii semnificative si continue a preturilor globale la petrol si carburanti in ultimele saptamani si luni, Celestyal Cruises va introduce un supliment de combustibil pentru toate rezervarile noi, care nu au nume final si pentru care nu exista plata unui depozit in 2022, incepand cu 1 aprilie 2022, pentru croazierele din 2022 care au imbarcare din 18 aprilie. Celestyal Cruises a declarat: “Suntem dezamagiti ca a trebuit sa luam aceasta decizie, dar este necesara in circumstantele actuale. Avand in vedere acest lucru, va rugam sa va asigurati ca primim nume si depozite pentru toate rezervarile existente pana cel tarziu la 31 martie 2022. “

Suplimentul de 6,00 € de persoana pe zi se va aplica incepand cu 1 aprilie 2022. Puteti gasi mai multe informatii despre suprataxa in termenii si conditiile de rezervare.

Celestyal Cruises se angajeaza sa returneze oaspetilor sai acest supliment sub forma de credit la bord, in cazul in care exista o ajustare in scadere sau eliminare a suplimentului in cele doua saptamani premergatoare datei de plecare a oaspetilor.

Vom continua sa monitorizam indeaproape preturile globale ale combustibililor si vom actiona in consecinta.

“Va multumim anticipat pentru intelegere si cooperare de lunga durata, asteptam cu nerabdare sa va primim oaspetii la bord in 2022.” a mai declarat Celestyal Cruises.


Echipa Croaziere.net



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.