CELESTYAL JOURNEY DEBUTEAZA IN MEDITERANA DE EST

Nava Celestyal Journey este acum in serviciul companiei Celestyal Cruises.

Dupa o renovare de 21 de milioane de dolari, nava si-a inceput sezonul inaugural pe data de 2 septembrie.

Preluand programul navei Celestyal Crystal, vasul a pornit intr-o croaziera de sapte nopti in Mediterana de Est din Piraeus.

In cadrul itinerariului, croaziera inaugurala a inclus vizite la sase destinatii din Grecia si Turcia, inclusiv Salonic, Heraklion si Milos. Croaziera a inclus si opriri peste noapte in Santorini si Mykonos inainte de a reveni la Piraeus.

In continuarea primului sezon, Celestyal Journey este programata sa ofere itinerarii diferite in timpul toamnei.

Primul include opriri suplimentare in Grecia si Turcia, cum ar fi Kavala, Dikili si Istanbul, in timp ce al doilea navigheaza spre Tara Sfanta, cu vizite la destinatii din Turcia, Grecia, Cipru, Egipt si Israel, inclusiv Kusadasi, Rodos, Limassol si Port Said.

Alaturandu-se navei Celestyal Olympia in flota Celestyal Cruises, Celestyal Journey a fost construita la santierul naval Fincantieri din Italia. Parte a clasei S a Holland America, nava a intrat pentru prima data in serviciu in 1994 sub numele Ryndam.

Dupa doua decenii de serviciu, a fost transferata catre P&O Cruises Australia in 2015, devenind Pacific Aria.

Cinci ani mai tarziu, in 2020, nava a fost vanduta companiei Seajets, ramanand inactiva in Grecia inainte de a fi revanduta catre Celestyal in februarie.

Dupa renovarea recenta, nava cu o greutate de 55.000 de tone a introdus mai multe facilitati noi, inclusiv opt restaurante.

Celestyal Journey ofera, de asemenea, opt baruri si lounge-uri, in plus fata de doua punti cu piscina, un teatru cu doua etaje, un cazinou, un teren de tenis, o sala de jocuri video si o zona de cumparaturi.

Alte facilitati includ un spa complet si un centru de wellness echipat cu sala de fitness, un centru de frumusete, saune, o suita termala, camere de masaj si o camera de relaxare.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.