Centrul Spa de la bordul vasului Seabourn Odyssey este pe primul loc in top!

CENTRUL SPA DE LA BORDUL VASULUI SEABOURN ODYSSEY ESTE PRIMUL IN TOPUL CITITORILOR REVISTEI  CONDÉ NAST TRAVELER!Trei alte centre Spa de la bordul vaselor Seabourn sunt in primele zece alegeri din sondajul anual

SEATTLE, 11 Februarie 2014 – Luxuriosul Spa de la bordul vasului Seabourn Odyssey a fost desemnat Cel mai bun Spa la bordul unui vas de croaziera de catre cititorii revistei Condé Nast Traveler. Rezultatele sondajului, care sunt publicate online, au plasat de asemenea facilitatile Spa de la bordul altor trei vase de croaziera Seabourn in primele zece locuri.

“Pentru multi turisti, experienta Spa de calitate nu este separata de planurile de vacanta”, a spus presedintele Seabourn Richard D. Meadows. “Impreuna cu luxoasele cabine, felurile rafinate de mancare si servirea excelenta, Spa-ul de la bordul vaselor Seabourn ofera o experienta de calitate.”

Centrul Spa de la bordul vasului Seabourn Odyssey este printre cele mai mari de la bordul vaselor luxoase de croaziera. Spatiul generos permite expertilor din randul echipajului sa ofere celor 450 de pasageri ai sai multiple camere de tratament si o sala de gimnastica echipata complet. Sunt disponibile si saune si camere cu aburi ce includ specialitati cum sunt inhalarea de sare cu aburi si aromaterapia. Salonul adiacent ofera servicii de ingrijire atat pentru femei cat si pentru barbati. Centrele Spa de la bordul vaselor Seabourn sunt singurele cu tehnicieni certificati sa administreze arealul de terapii Skinceuticals pentru piele.

         

In completarea facilitatilor frumos decorate este Serene Area, o zona linistita cu scaune incalzite si un sistem incantator de curgere a apei. O terasa in aer liber speciala pentru clientii Spa este amplasata in imediata apropiere a centrului.

Seabourn a creat o noua categorie de cabine luxoase, denumite Penthouse Spa Suites. Aceste apartamente spatioase sunt localizate pe puntea 10 chiar deasupra centrului Spa si au verande private cu privelisti incantatoare spre pupa vasului. Tariful acestor magnifice cabine include acces nelimitat la Serene Area si Spa pe toata durata croazierei si multe facilitati printre care si baia de dimensiuni mari cu marmura. Apartamentele Penthouse Spa au fost deja instalate la bordul vasului Seabourn Quest si vor fi adaugate la bordul vasului Seabourn Odyssey in Mai 2014 si la bordul vasului Seabourn Sojourn in 2015.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.