Comunicat de presa MSC Cruises: MSC Magnifica, a doua nava care a reluat navigarea din Italia

Geneva, Elvetia, 20 Octombrie 2020

m

MSC Magnifica a pornit navigarea din Genova, Italia, devenind astfel al doilea vas din flota MSC Cruises care isi intampina din nou oaspetii la bord, de la reluarea navigarilor in luna august.

Nava a pornit intr-o uimitoare calatorie de 10 nopti, de relaxare si explorare in Mediterana de Vest si de Est, cu opriri planificate in Livorno, Messina, Piraeus, Valletta si Civitavecchia.

MSC Magnifica va opera sase croaziere lungi in Mediterana, inainte de finalul anului, inclusiv o croaziera speciala de Craciun cu plecare din Genova pe 18 Decembrie 2020.

Este cea de-a doua nava care implementeaza protocolul de sanatate si siguranta al MSC Cruises, aprobat de experti in medicina si autoritatile regionale si internationale relevante.

Aceste masuri, menite sa asigure siguranta sanitara pentru oaspeti, echipaj si comunitatile vizitate, au fost implementate pentru prima oara in luna August, cand nava MSC Grandiosa devenea prima nava de mare capacitate care relua navigarile. MSC Grandiosa a incheiat pana acum, cu succes, noua croaziere de 7 nopti si a demonstrat eficienta protocolului. Masurile includ vizite la tarm protejate (prin asa-numitele “bule sociale”), ce permit oaspetilor sa se bucure de fiecare destinatie vizitata.

Protocolul de sanatate si siguranta al MSC Cruises prevede si un screening universal atat pentru pasageri cat si pentru echipaj, inclusiv teste Covid-19 inainte de imbarcare, masuri riguroase de igiena si curatenie la bord, distantare sociala controlata, purtarea mastilor de protectie in zonele publice si tehnologie de monitorizare la bord. In aceasta faza initiala, a fost de asemenea redusa capacitatea navei, la 70%, pentru a garanta respectarea distantarii la bord.

Programul generos de excursii optionale oferit de MSC Cruises permite oaspetilor de la bordul vasului MSC Magnifica sa viziteze o serie de destinatii fascinante din Mediterana. Atractiile includ Turnul din Pisa, un tur de oras in Messina (oras istoric din Sicilia), o calatorie prin Malta cu autobuzul cu etaj deschis, vizite in Atena, tur de oras in Roma si o iesire cu autocarul in orasul Genova din nordul Italiei. Excursiile ofera aceleasi standarde de protectie ca si cele de la bord, pentru a proteja nu doar oaspetii si echipajul, ci si comunitatile din porturile vizitate.

Oferind patru porturi de imbarcare convenabile, din Italia (Genova, Livorno, Messina si Civitavecchia), itinerariul de 10 nopti este usor accesibil pentru rezidentii din spatiul Schengen, de altfel singurii care pot rezerva, momentan, in aceasta faza initiala.

MSC Magnifica este una dintre cele mai populare vase de capacitate medie, operate de MSC Cruises, oferind un design magistral, rafinament relaxat, un raport ridicat de cabine cu balcon, spatii generoase pentru servirea meselor, cu nu mai putin de 4 restaurante si 11 baruri, piscina cu acoperis retractabil, casino, sala de spectacole, club de noapte panoramic si un cinema 4D.

MSC Grandiosa ofera, in acest moment, itinerarii de 7 nopti, cu imbarcari din Genova, Civitavecchia, Napoli sau Palermo si o escala in Valletta.

Articol preluat de pe http://www.mscpressarea.com/

Nota: momentan, croazierele operate de linia MSC Cruises sunt disponibile doar pentru cetatenii cu rezidenta in spatiul Schengen.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.