Comunicat – Gastrolab Pullmantur Cruises

comunicado_gastrolab (ingles)-2

Navigam cu aceeasi intensitate cu care traim, si inca o data, dovedim acest lucru

Incadrat sub numele “croaziere asa cum suntem noi”, vrem sa dovedim inca o data ca noi navigam cu aceasi intensitate cu care traim.

Spaniolii iubesc gastronomia, diversitatea bucatariei si mancarea buna este o experienta pe care noi o traim la intensitate maxima cu toate cele sase simturi ale noastre. Noi la Pullmantur avem o oferta foarte buna, dar vrem sa continuam sa evoluam spre excelenta.

In acest scop, noi am creat Pullmantur Gastrolab, o platforma inovativa care combina experienta si pasiunea chefilor Pullmantur cu experienta celor mai buni chefi din domeniul culinar. Impreuna, ei vor crea specialitatile lor culinare, astfel incat o masa la bordul vasului, sa fie ceva absolut extraordinar.

De ce sa avem un singur chef cand stim ca sunt o multime de experti in fiecare disciplina culinara si noi ii putem avea? Si, cine ar fi mai bun, daca nu Jordi Cruz, chef cu 3 stele Michelin, a carui pasiune a crescut datorita provocarilor pe care acesta le accepta pentru a deveni cel mai bun in acest domeniu. Cine mai bine decat el sa ne ajute sa imbunatatim acest start al platformei si sa facem din ceva obisnuit ceva extraordinar?

Bine ati venit la Pullmantur Gastrolab
O sa transformam ceva ce este obisnuit in ceva extraordinar! 

image008

 

 

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.