CONDITII NAVIGARE ACTUALIZATE – NORWEGIAN CRUISE LINE

 

NCL

MASURI DE SIGURANTA – NORWEGIAN CRUISE LINE

 

SIGURANTA PENTRU OASPETI SI ECHIPAJ

VACCIN

Vaccinare obligatorie pentru primele navigari: Toti oaspetii, precum si membrii echipajului trebuie sa fie vaccinati, cu cel putin doua saptamani inainte de plecare, pentru a se putea imbarca. Aceasta regula va fi valabila pentru toate imbarcarile pana la finalul lunii noiembrie, 2021, urmand sa fie actualizata pentru navigarile ulterioare.

Testare si protocoale sanitare inainte de imbarcare: Toti oaspetii vor fi testati, cu teste antigen, inainte de imbarcare (testele vor fi efectuate de catre linia de croaziere) si vor trece prin triaj (verificarea temperaturii, chestionar cu privire la starea de sanatate). De asemenea, toti pasagerii vor trebui sa respecte cerintele si regulile impuse de autoritatile locale (inclusiv testare suplimentara).

Responsabilitate sociala la check-in: Procesul de imbarcare este esalonat iar noul sistem de check-in permite oaspetilor prezentarea si semnarea documentelor de imbarcare in format electronic. Terminalele de imbarcare si debarcare vor fi igienizate in mod constant si dezinfectate prin nebulizare dupa fiecare operatiune de imbarcare si debarcare.

Masti faciale: Mastile vor fi purtate in toate spatiile inchise (cu exceptia cabinelor si in timpul consumului de alimente si bauturi in restaurante si baruri), precum si in spatii deschise, acolo unde nu este posibila distantarea fizica.

Numar limitat de pasageri: Pentru asigurarea distantarii fizice, numarul pasagerilor la bord va fi limitat iar in spatiile publice (restaurante, baruri, sala de spectacole, etc…) se vor crea conditiile necesare mentinerii distantei intre persoane.

Servicii de masa fara contact direct: In toate zonele publice, inclusiv in restaurante si baruri, membrii echipajului vor asigura servirea asistata pentru produselele alimentare si bauturi.

Dezinfectarea mainilor: Dozatoarele cu dezinfectant vor fi disponibile si usor accesibile in toate zonele publice, astfel incat oaspetii sa le poata utiliza cat mai frecvent.

 

SIGURANTA LA BORD

DEZINFECTARE

 

Igienizarea continua a tuturor spatiilor de la bord: Pe tot parcursul croazierei sunt implementate protocoale imbunatatite de curatare si igienizare, iar toate produsele dezinfectante sunt aprobate de EPA (Agentia pentru Protectia Mediului din SUA).

Filtre de aer imbunatatite: In urma implementarii tehnologiei de ionizare bipolara, filtrele medicale cu cel mai mare grad de filtrare sunt instalate in mod strategic si sunt capabile sa indeparteze 99.9 % din agentii patogeni aflati in aer, inclusiv COVID-19.

Echipa medicala/sanitara: A fost imbunatatita capacitatea serviciilor medicale, prin suplimentarea personalului medical, prin modernizarea echipamentelor de la bord si prin incheierea de parteneriate cu institutii sanitare din porturile de escala. Starea de sanatate a oaspetilor si a membrior echipajului este atent monitorizata.

 

SIGURANTA LA TARM – destinatii, itinerarii si excursii

EXCURSIE

 

Itinerarii stategice si parteneri la tarm: Situatia sanitara globala este atent monitorizata. Orice itinararii din zone nesigure vor fi modificate sau anulate, daca situatia o va impune.

Parteneri in preventie: Protocoalele sanitare sunt extinse si la tarm, prin parteneriate cu turoperatorii  si cu reprezentantii autoritatilor locale.

Excursii organizate: In perioada iulie – august 2021, oaspetii vor trebui sa achizitoneze excursiile organizate de Norwegian Cruise Line, pentru a putea vizita porturile de escala. Aceasta politica va fi re-evaluata periodic de catre consiliul de experti in siguranta navigarii si va fi modificata si sau extinsa, daca situatia sanitara la momentul respectiv va impune acest lucru.

Plan de mobilizare: Toate navele dispun de un plan de mobilizare, cu masuri stricte si precise ce se vor aplica in cazul aparitiei unui focar de infectie: identificarea contactelor directe, izolare/carantina, debarcare, servicii medicale de specialitate la bord si/sau la tarm.

Prin toate aceste masuri, linia Norwegian Cruise Line ofera pasagerilor sai siguranta, confort si o vacanta lipsita de griji.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.