COVID19 – Conditii speciale de anulare ale liniei de croaziera Celestyal Cruises!

Linia de croaziera Celestyal Cruises monitorizeaza indeaproape situatia curenta. Ei continua sa mentina un contact strans cu profesionistii din domeniul sanatatii si cu autoritatile sanitare locale ( Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si nu numai (Cruise Lines International Association (CLIA).

Prioritatea maxima a linei de croaziera este intotdeauna siguranta pasagerilor si a oamenilor din cadrul staff-ului, iar din aceasta cauza ei continua cu procesele de igienizare antivirale rigide la bordul vaselor de croaziera si cu masurile de screening inainte de imbarcare.

Conditiile speciale de anulare ale liniei de croaziera Celestyal Cruises:

Orice croaziera achizitionata in perioada 10 Martie – 30 Aprilie 2020 pentru imbarcarile in perioada 2020 si 2021 poate fi schimbata fara a suporta o taxa de anulare cu pana la 7 zile inainte de data navigarii.

De asemenea, pasagerii care urmeaza sa calatoreasca intre 10 Martie si 30 Iunie 2020 au flexibilitatea de a-si modifica croaziera fara a suporta taxe de anulare cu pana la 7 zile inainte de data navigarii.

Pentru rezervarea unei noi croaziere in perioada mentionata mai sus, se achita un avans de 50 €/cabina (indiferent de tipul cabinei).

Suma achitata va fi transferata la viitoarea croaziera pe care turistul si-o va rezerva in anul 2020 sau 2021.

In semn de recunoastere si apreciere pentru turistii care isi pastreaza croaziera achizitionata asa cum este planificata in prezent, linia de croaziera ofera urmatoarele lucruri:  

*Pentru imbarcarile pana in 30 Iunie 2020, linia de croaziera va oferi un credit in valoare de 30 € (croaziera de 3 nopti) / 50 € (croaziera de 4 nopti) / 100 € (croaziera de 7 nopti) /per cabina. Acest credit la bord poate fi aplicat unui numar larg de experiente grozave, cum ar fi: excursii optionale, tratamente spa sl la unele restaurante de specialitate. Acest credit se va aplica automat in contul dumneavoastra la bordul vasului de croaziera.
*In acelasi timp, turistii vor beneficia de un discount de 15% pentru cumparaturile de la bord ( nu se aplica la cazino, magazine marca Celestyal Cruises).

Pentru rezervarea unei croaziere indivduale:

• Pentru a fi aplicabila, noua rezervare trebuie facuta intre 10 Martie si 30 Aprilie 2020 pentru navigarile cu imbarcari fie in 2020, fie in 2021.
• Turistii vor putea anula cu pana la 7 zile inainte de imbarcare, iar suma achitata va fi transferata la viitoarea croaziera pe care turistul si-o va rezerva in anul 2020 sau 2021.
• Notificarea trebuie sa fie primita de catre linia de croaziera cu cel mult 7 zile inainte de data navigarii.
• creditul pentru croazierele viitoare este valabil doar pentru croazierele cu imbarcare in 2020 și 2021.
• Valoarea creditului de croaziera viitoare este netransmisibil si nu poate fi rambursabil in numerar.
• Toate croazierele sunt supuse disponibilitatii la momentul rezervarii.
• Termenii si conditiile standard ale liniei de croaziera Celestyal Cruises se aplica in functie de data de rezervare initiala.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.