COVID19 – Conditii speciale de anulare ale liniei de croaziera Holland America Line!

Politica de anulare actualizata a liniei de croaziera Holland America Line!
Rezervari confirmate inainte de data de 01.03.2020

Linia de croaziera Holland America Line introduce o noua politica de anulare pe termen scurt pentru anumite croaziere. Pentru toate plecarile incepand de acum si pana pe 31 Mai 2020, linia ofera turistilor optiunea de a anula rezervarea pana cel tarziu pe 31 Martie 2020, cu cel putin 72 de ore inainte de data imbarcarii..

La orice anulare, turistul va primi un Credit (FCC), cu o valoare egala cu cea a penalizarii de anulare. Creditul poate fi utilizat pentru o viitoare croaziera in anul 2020 sau 2021. Creditul se aplica doar pentru croaziere rezervate pana la data de 31 Decembrie 2020. Acest credit este nerambursabil, netransferabil si poate fi folosit pentru orice destinatie.

Credit la bord pentru rezervarile existente (cu plecari pana in 31 Mai)
Pentru plecarile pana in data de 31 Mai 2020 (inclusiv), toti turistii care se vor imbarca asa cum este planificat, vor primi un credit la bord, dupa cum urmeaza:

  • pentru croazierele de 7 nopti sau mai lungi – credit in valoare de 200 USD per cabina / 100 USD per persoana
  • pentru croazierele de 6 nopti sau mai scurte – credit in valoare de 100 USD per cabina / 50 USD per persoană

Acest credit va fi aplicat automat fiecarei rezervări eligibile. Acest lucru se va aplica si la rezervaile de grup.

Promotia “Book with Confidence – rezerva cu incredere”

Acum poti rezerva cu incredere o croaziera in 2020. Poti anula, indiferent de  motiv, si primesti un credit pentru o croaziera viitoare egal cu depozitul achitat si orice taxa de anulare aplicata (anularea se poate face cu pana la 30 de zile inainte de plecare; pot exista restrictii aditionale).

Promotia “Book with Confidence” se aplica pentru toate croazierele din 2020 rezervate in martie sau aprilie; anularea se poate face cel tarziu cu 30 de zile inainte de plecare.

Cum functioneaza:

– rezervati o croaziera in luna Martie, respectiv Aprilie a anului 2020 cu imbarcare intre 1 Aprilie și 15 Octombrie 2020

– cu pana la 30 de zile inainte de imbarcare, puteti decide daca doriti sa anulati (nu se aplica daca plecarea este in mai putin de 30 de zile de la rezervare)

– daca doriti sa anulati, agentul dumneavoastra va va transmite un formular ce trebuie completat, si veti primi un credit pentru o noua croaziera*

*procesarea cererii de anulare poate sa dureze 1-2 saptamani.

  • valoarea creditului va fi egala cu taxele de anulare.

– creditul trebuie utilizat in termen de 90 de zile de la emitere, pentru o croaziera noua rezervata

Atentie! promotia “ Book with Confidence” nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale si poate sa inceteze oricand, fara o notificare in prealabil.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.