COVID19 – Conditii speciale de anulare ale liniei de croaziera Norwegian Cruise Line!

Incepand cu data de 10 Martie 2020, turistii care isi rezerva o croaziera pana in 30 Septembrie 2020 cu linia de croaziera Norwegian Cruise Line pot anula cu pana la 48 de ore inainte de imbarcare. Suma achitata va fi transferata la urmatoarea croaziera pe care turistul si-o va rezerva pana la data de 31 Decembrie 2022 cu aceeasi linie de croaziera. Aceasta noua politica de anulare se va aplica atat rezervarilor nou create, celor de grup, cat si rezervarilor deja existente. Durata procesarii modificarilor este de pana la 7 zile lucratoare. Noua rezervare trebuie facuta in termen de un an de la data anularii.

*Daca noua croaziera rezervata are un tarif mai mare decat cea initiala, diferenta va fi suportata de catre turist!
*Daca tariful pentru noua croaziera rezervata este mai mic decat cel initial, linia de croaziera va oferi turistilor diferenta sub forma de credit.
*Orice pachete aditionale achizitionate pentru croaziera initiala se vor transfera automat la noua rezervare.
*Nu vor fi incluse in noua rezervare pachetele promotionale aferente rezervarii initiale (daca acestea au fost incluse in tariful croazierei), acestea se vor pierde.
*Termenele de plata vor fi cele standard!
*Conditiile de mai sus nu se aplica rezervarilor anulate inainte de data de 10.03.2020!

Linia de croaziera isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de mai sus, iar orice schimbare va fi facuta publica!Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.