COVID19 – Conditii speciale de anulare ale liniei de croaziera Ponant!

Linia de croaziera Ponant monitorizeaza indeaproape situatia curenta. Ei continua sa mentina un contact strans cu profesionistii din domeniul sanatatii si cu autoritatile sanitare locale si internationale.

Linia de croaziera Ponant a luat masuri de precautie exceptionale, facute posibile datorita dimensiunilor reduse ale vaselor de croaziera si datorita dotarilor medicale extinse de calitate la bord. La bordul vaselor de croaziera se afla inclusiv echipamente pentru efectuarea analizelor clinice si un laborator pentru analize biologice si sanguine. Tot la bord se pot face radiografii (in special pulmoare). Linia de croaziera Ponant colaboreaza, de asemenea, cu experti mondiali in epidemiologie, cum ar fi Insitut-Hospitalo-Universitaire Mediterranee, condus de profesorul Didier Raoult.

Datorita protocoalelor  imbunatatite, in prezent nici unul dintre pasagerii sau membrii echipajului aflati in prezent la bordul vaselor de croaziera sau care au debarcat recent nu au suferit si nici nu sufera de COVID-19.

Conditiile speciale de anulare ale liniei de croaziera Ponant:

► Pentru toate rezervarile noi (imbarcare in 2020, 2021 sau 2022):
• Turistii pot anula croaziera cu pana pana la 90 de zile de la confirmarea acesteia.

► Pentru rezervarile deja existente cu imbarcare in 2020:
• Turistii pot anula croaziera cu pana la 90 de zile de la confirmarea acesteia.
• La rezervarea unei croaziere noi cu imbarcare in 2020, linia de croaziera Ponant solicita un depozit de 10%. Plata finala se va afectua cu doar 30 de zile inainte de navigarea propriu zisa.
• Daca croaziera se anuleaza de catre turist cu pana la 30 de zile inainte de imbarcare, linia de croaziera va oferi banii inapoi.

Pentru mai multe detalii, echipa Croaziere.net va sta la dispozitie!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.