COVID19 – Conditii speciale de anulare ale liniilor de croaziera Royal, Celebrity si Azamara!

Liniile de croaziera Royal Caribbean Cruise Line, Celebrity Cruises si Azamara Club Cruises monitorizeaza constant evolutia situatiei curente create de catre COVID-19 si incearca sa gaseasca cele mai bune solutii in interesul pasagerilor. Din cauza acestui lucru, aceste linii de croaziera au hotarat introducerea unei noi politici de anulare temporare valabile pentru toate imbarcarile pana pe 31 Iulie 2020 inclusiv, oferind mai multa flexibilitate in aceasta perioada.

Important de stiut:

CONDITII :

1. Daca rezervarea se anuleaza cu mai mult de 95 de zile inainte de data de plecare pentru croazierele Royal Caribbean Cruise Line si Celebrity Cruises

– Pentru rezervarile cu depozit rambursabil: Depozitul achitat se va rambursa integral, in bani.

– Pentru rezervarile cu depozit nerambursabil: Depozitul achitat se va rambursa sub forma de certificat valoric care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.

2. Daca rezervarea se anuleaza intre 94 si 50 de zile inainte de data de plecare pentru croazierele Royal Caribbean Cruise Line si Celebrity Cruises, respectiv cu pana la 130 zile pentru croazierele  cu Azamara:

Indiferent de promotia aleasa, orice penalizare existenta se va rambursa sub forma unui certificat valoric care va putea fi folosit pentru o rezervare viitoare.
3. Daca rezervarea se anuleaza  intre 49 de zile si 48 de ore inainte de data de plecare pentru croazierele Royal Caribbean Cruise Line si Celebrity Cruises, respectiv 129 zile si 48 de ore pentru croazierele Azamara:

Clientii pot opta pentru una dintre variantele de mai jos:

– sa accepte certificatul valoric reprezentand 100% din valoarea croazierei achitate, mai putin taxele de port si pentru servicii la bord, care se vor rambursa ulterior in bani. Certificatele valorice vor fi emise in cca 14 zile de la data anularii.

– sa anuleze rezervarea cu aplicarea penalizarilor contractuale si rambursarea in bani a diferentei cuvenite

Comisionul cedat agentiilor de turism este protejat doar in cazul in care rezervarile se anuleaza cu certificat valoric de 100%.

Certificatele valorice se vor putea folosi pentru rezervarea unei croaziere viitoare, pe acelasi brand, cu o perioada de calatorie pana la 31 decembrie 2021. Certificatele de reducere sunt nominale, nu sunt transferabile si nu se poate obtine contravaloarea lor in bani.

• Noua politica de anulare pentru promotia “Navigati cu Incredere” permite turistilor sa-si anuleze orice rezervare cu data de imbarcare pana pe 31 Iulie 2020, cu pana la 48 de ore inainte de plecare. Suma achitata va fi transferata la urmatoarea croaziera pe care turistul si-o va rezerva pana la data de 31 Decembrie 2021 cu aceeasi linie de croaziera. Aceasta noua politica de anulare se va aplica atat rezervarilor nou create, cat si rezervarilor deja existente.

*Indiferent de promotia rezervata, se va emite un credit ce va putea fi folosit pentru rezervarea unei croaziere viitoare, in conditiile specificate de mai sus. Creditul se proceseaza in maxim 14 zile. 

INTREBARI FRECVENTE:

1) Ce se intampla daca pasagerul doreste sa modifice rezervarea de croaziera in loc sa anuleze?

Inainte de plata finala a croazierei, turistii pot decide sa modifice atat vasul de croaziera, cat si data de imbarcare. In acest caz, nu se vor mai percepe taxele de modificare pentru croazierele avand data de imbarcare pana pe 31 Iulie 2020. In cazul in care vor fi diferente de tarif pentru noile date, acestea vor fi suportate de catre turistul in cauza.

2) Se aplica aceleasi conditii pentru rezervarile de grup, cat și pentru cele individuale?

Noua politica este valabila atat rezervarilor individuale, cat si celor de grup.

3) Ce se va intampla in cazul rezervarilor ce beneficiaza de beneficii precum credit la bord, pachete de bauturi sau de internet, in caz de anulare?

In caz de modificare sau anulare a rezervarii , niciunul dintre beneficiile obtinute precum credit la bord, pachet de bauturi sau internet, din actuala rezervare, nu va putea fi transferat pe noua rezervare.

4) Ce se intampla cu celelalte servicii suplimentare rezervate, zboruri sau rezervari hoteliere etc?

Va recomandam sa contactati fiecare furnizor de servicii in parte si sa verificati cu acestea conditiile de modificare / anulare. Compania de croaziere nu ramburseaza nici un alt serviciu care nu a fost rezervat direct.

5) Daca s-a efectuat plata finala a noii croaziere, se mai poate modifica croaziera?

Dupa plata finala, croaziera nu se mai poate modifica. Se anuleaza conform politicii de mai sus.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.