Copiii călătoresc gratis la bordul vaselor Hurtigruten!

Copiii călătoresc gratis la bordul vaselor Hurtigruten!

Linia de croazieră Hurtigruten îşi îndreaptă atenţia asupra familiilor cu copii, cu oferte speciale pentru perioada verii!

Rezervaţi o croazieră Hurtigruten până la data de 31 Mai pentru lunile Iulie, August şi Septembrie 2014, iar copiii sub 15 ani cazaţi în cabină cu parinţii călătoresc gratis!

O croazieră de 7 nopţi pentru o familie formată din doi adulţi şi doi copii, cu îmbarcare la data de 29 August porneşte de la 2016 euro.

Kathryn Beadle, Managing Director, a adăugat “De la festinuri în stil Viking şi până la plimbări cu barca sau admirarea spectaculoaselor balene, o croazieră de-a lungul Coastei Norvegiei este plină de activităţi pentru întreaga familie.”

Într-o croazieră clasică de la Bergen până la Kirkenes şi înapoi la Bergen, excursiile includ:

  • Festin Viking  – Vizitaţi o re-creare a celei mai lungi case în stil Viking şi luaţi cina alături de căpetenia locală.
  • Admiraţi balenele – Andenes este singurul loc din Norvegia în care balenele se hrănesc în apropierea ţărmului.
  • Kayak – Exploraţi în propriul stil apele arctice lângă Tromso.
  • Rib Safari în Saltstraumen – Călătoriţi cu barca pentru a vedea cea mai puternică maree din lume.
  • Laponia – Bucuraţi-vă de oportunitatea unică de a întalni o familie de păstori de reni Sami şi aflaţi totul despre viaţa lor.

Excursiile includ şi Sea Eagle Safari, călătorii cu barca pe râu, oportunitatea de a întalni căţei locali Husky şi plimbări cu caii prin Insulele Lofoten.

    


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.