COSTA CRUISES ANUNTA CHOCOCRUISE – EXPLOREAZA LUMEA CIOCOLATEI

Costa Cruises a anuntat o croaziera tematica speciala in aceasta toamna intitulata “ChocoCruise – Exploreaza lumea ciocolatei”, in colaborare cu producatorul de ciocolata si cacao Barry Callebaut.

Navigand in perioada 17-24 noiembrie 2023, ChocoCruise la bordul Costa Toscana va purta oaspetii prin peisajele Mediteranei, cu opriri la Genova, Marsilia, Barcelona, Cagliari, Napoli si Civitavecchia/Roma.

In timpul croazierei tematice, cinci dintre cei mai mari maestri cofetari din lume si membri ai Academiei de Ciocolata Barry Callebaut si Ambasadori ai Barry Callebaut ii vor calauzi pe oaspeti intr-o calatorie unica explorand arta cofetariei legate de ciocolata.

Cei cinci maestri cofetari care vor fi la bordul ChocoCruise 2023 sunt Alberto Simionato (Italia), Joel Perriard (Elvetia), Philippe Bertrand (Franta), Ramon Morato (Spania) si Alexandre Bourdeaux (Belgia). Ei vor fi insotiti la bord de Cofetarul Corporativ al Costa Cruises, Riccardo Bellaera.

Calatoria include o serie de experiente legate de ciocolata. Oaspetii vor degusta feluri de mancare cu ciocolata de la micul dejun la cina in diferite combinatii, inclusiv feluri de mancare sarate, in functie de destinatia vizitata.

La bordul navei, oaspetii pot participa la intalniri si demonstratii culinare conduse de maestrii cofetari si Riccardo Bellaera, care vor imparti povesti si secrete din bucatarie.

Oaspetii vor avea oportunitatea sa participe la ateliere zilnice legate de cultura ciocolatei in Laboratorul navei si sa savureze cocktailuri tematice cu ciocolata prezentate de doi maestri bucatari italieni, Ambasadori de Brand ai liniei de croaziera.

In plus, pe tot parcursul calatoriei de explorare a Italiei, Frantei si Spaniei, oaspetii vor avea ocazia sa deguste “Destination Dishes”, feluri de mancare care au legatura cu destinatiile pe care urmeaza sa le vizitati.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.