Costa Cruises anunta introducerea aplicatiei ‘MyCosta Mobile’ la bordul vaselor!

COSTA CRUISES ANUNTA INTRODUCEREA APLICATIEI “MyCosta Mobile”,

LA BORDUL VASELOR!

Costa Cruises lanseaza o noua aplicatie pentru pasagerii sai: “MyCosta Mobile”, disponibila gratuit la bordul vaselor pentru convorbiri si mesaje.

“MyCosta Mobile” este disponibila in 6 limbi pentru iPhones, iPads, smartphones si tablete Android.

Genova – 4 Februarie 2014 – Costa Cruises a anuntat lansarea “MyCosta Mobile”, o noua aplicatie pentru smartphones si tablete special conceputa pentru convorbiri si mesaje nelimitate la bordul celor 14 vase de croaziera.

“MyCosta Mobile este gratuita si usor de folosit. Inainte de croaziera downloadati aplicatia gratuita din App Store sau Google Play Store. De indata ce ati ajuns la bordul vasului, tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la reteaua WiFi de la bord, sa va inregistrati si sa lansati  aplicatia, fara niciun cost. Dupa ce v-ati inregistrat, “MyCosta Mobile” este gata pentru a fi folosita: puteti socializa cu alti pasageri si puteti folosi aplicatia pentru a contacta o cabina sau numeroasele facilitati cum sunt restaurantele, Spa, biroul pentru informatii clienti si multe altele.

“MyCosta Mobile” este disponibila pentru sistemul de operare iOS 5.0 si versiuni noi ale iPhone si iPad, precum si pentru smartphones si tablete cu Android 2.3 si sisteme mai noi de operare pentru mobil.  Aplicatia este disponibila in 6 limbi:  Italiana, Engleza, Franceza, Germana, Spaniola si Portugheza.

Prin lansarea acestei initiative, compania italiana confirma inca o data atentia pentru nevoile pasagerilor, oferind servicii care va vor face vacanta mai relaxanta si de neuitat.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.