COVID19 – Conditii speciale de anulare ale liniei de croaziera MSC Cruises! UPDATE: 04 Iunie 2020

Update: 04 iunie 2020

Geneva, Elvetia, 04 iunie 2020 – datorita continuarii restrictiilor privind situatia pandemica mondiala, MSC Cruises a anuntat o extindere suplimentara a opririi tuturor plecarilor, pentru intreaga flota, pana la 31 iulie 2020.

Va reamintim ca MSC Cruises ofera pasagerilor afectati de aceasta masura extraordinara, oportunitatea de a-si transfera pentru o alta rezervare, intreaga suma platita pentru croaziera anulata. In plus, turistii afectati vor beneficia de un credit la bord pentru o croaziera viitoare (orice plecare, pana la finalul anului 2021).

Compania anuntase anterior, oprirea temporara a tuturor navelor sale la nivel global, pana la 29 mai 2020.

 

Update: 29 aprilie 2020

Geneva, Elvetia, 28 aprilie 2020 – MSC Cruises a anuntat astazi o extindere suplimentara a opririi tuturor plecarilor, pentru intreaga flota, pana la 10 iulie 2020 (decizia a fost luata in data de 28 aprilie si facuta publica azi, 29 aprilie 2020).

Va reamintim ca MSC Cruises ofera pasagerilor afectati de aceasta masura extraordinara, oportunitatea de a-si transfera pentru o alta rezervare, intreaga suma platita pentru croaziera anulata. In plus, turistii afectati vor beneficia de un credit la bord pentru o croaziera viitoare (orice plecare, pana la finalul anului 2021).

Compania anuntase anterior, oprirea temporara a tuturor navelor sale la nivel global, pana la 29 mai 2020.

Pentru detalii suplimentare, echipa Croaziere.net va sta la dispozitie.

 

Update: 30 martie 2020

Geneva, Elvetia, 30 Martie 2020 – MSC Cruises a decis astazi, avand in vedere evolutia continua a virusului COVID – 19, sa isi suspende toate plecarile pana in data de 29 mai 2020.

Linia de croaziera a anuntat initial, ca isi va suspenda activitatea doar pana la 30 aprilie 2020. Deoarece guvernele de pe tot globul au intarit masurile de sanatate si siguranta publica, pentru protejarea populatiei si pentru a incetini raspandirea virusului, decizia de astazi a companiei MSC Cruises de a extinde perioada de aplicare a acestei masuri extraordinare, vine in intampinarea si sustinerea eforturilor intregii lumi.

MSC Cruises comunica in permanenta cu clientii si cu agentiile partenere pentru a gestiona impactul acestei decizii asupra rezervarilor ce au plecare pana pe 29 mai 2020 si isi cere scuze pentru inconvenientele create. Acest anunt vine in intampinarea turistilor si agentiilor, oferindu-le cat se poate de mult timp pentru schimbarea datei de plecare si alegerea unei viitoare croaziere.

MSC Cruises ofera pasagerilor afectati de aceasta masura extraordinara, oportunitatea de a-si transfera pentru o alta rezervare, intreaga suma platita pentru croaziera anulata, plus acestia vor beneficia de un credit la bord pentru o croaziera viitoare (orice plecare, pana la finalul anului 2021).

Pentru detalii suplimentare sau daca aveti unele nelamuriri sau intrebari, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii Croaziere.net.

 

Update: 26 martie 2020

Dragii nostri,

Vrem sa adaugam cateva detalii si specificatii, venite din partea liniei MSC Cruises la mesajul trimis in 11 martie, cu privire la noile actiuni comerciale.

In primul rand, vrem sa clarificam ca aceste noi masuri, le anuleaza si le inlocuiesc pe cele transmise anterior.

Croazierele anulate de MSC (din forta majora) atat rezervarile individuale, cat si de grup
– turistii vor primi un voucher care reprezinta un credit pentru o croaziera viitoare, egal cu valoarea croazierei platite initial
– voucher-ul poate fi folosit pentru orice croaziera pe care pasagerii o pot rezerva in anul curent sau in anul 2021.
– in plus se va primi si un credit la bord in valoare de 100 € pe cabina pentru croazierele mai mici de 6 nopti*, 200 € pe cabina pentru croazierele de 7 sau mai multe nopti* sau 400 € pe cabina pentru croazierele de 21 sau mai multe nopti* (cu unele exceptii care se vor comunica punctual de catre consultantii Croaziere.net)
– creditul la bord este rambursabil, daca nu va fi folosit.
*cu referire la durata croazierei initiale.

Rezervarile individuale sau de grup, existente
Pentru toti pasagerii care au rezervat deja o croaziera pentru sfarsitul lunii Martie, Aprilie*, Mai, Iunie 2020 si doresc sa isi modifice data plecarii, MSC Cruises ofera posibilitatea ca acestia sa isi mute croaziera, fara a percepe nicio taxa de modificare, daca schimbarea se face cu pana la 48 de ore inaintea plecarii.
Conditii:
– Croaziera nou rezervata trebuie sa se desfasoare in termen de 12 luni de la cea rezervata initial
– Noua croaziera trebuie sa se desfasoare in aceleasi destinatii precum cea initiala.
– Croazierele care pot fi modificate conform conditiilor de mai sus sunt cele cu imbarcare pana pe 30 Iunie 2020.
– In cazul anularii noii croaziere rezervate, aceasta se va supune conditiilor de anulare standard, aplicate pentru croaziera initiala, in functie de data de plecare a acesteia
*pentru plecari anulate de catre MSC Cruises, linia urmeaza sa revina cu o procedura exacta.

Pentru toate rezervarile noi, atat individuale cat si cele de grup
Linia de croaziera aplica conditii mai flexibile pentru toate rezervarile noi facute incepand cu Martie 2020 si confirmate pana pe 31 Mai 2020. Aceste conditii se aplica doar la croazierele cu imbarcare pana pe 30 Noiembrie 2020, prin urmare:
– depozit de doar 50 € pe persoana
– posibilitatea de a anula croaziera cu pana la 22 de zile inainte de plecare, fara penalizari (doar pierderea depozitului).
Sub 22 de zile pana la plecare, se vor aplica conditiile standard de anulare.

ACEASTA POLITICA NU SE APLICA PENTRU REZERVARILE DEJA EXISTENTE (rezervate inainte de martie 2020)

 

Update: 19 martie 2020

COVID19 – UPDATE DECIZII, 19 MARTIE 2020.

Linia de croaziera MSC Cruises a anuntat astazi ca a oprit toate navigarile pana la data de 30 Aprilie 2020. Navele care sunt in prezent pe mare isi vor incheia itinerariul actual si ii vor aduce pe pasageri in porturile lor de debarcare, apoi activitatea lor va fi, de asemenea, intrerupta.

Avand in vedere situatia mondiala creata de COVID-19 si declararea starii de pandemie, guvernele din intreaga lume isi revizuiesc constant masurile de sanatate si siguranta publica pentru protejarea populatiei si limitarea extinderii virusului.

Linia de croaziera ofera pasagerilor afectati de aceasta masura un voucher care reprezinta un credit pentru o croaziera viitoare, egal cu valoarea pachetului de croaziera platit initial. In plus, pasagerii afectati vor primi un credit la bord ce va fi putea fi folosit la urmatoarea croaziera (intre 50 si 400 euro/ cabina in functie de durata croazierei). Pentru a putea beneficia de acest voucher, pasagerii trebuie sa isi rezerve o croaziera pana la sfarsitului anului 2021.

Reluarea activitatii este programata pe 30 Aprilie 2020, urmand ca pe aceasta data, toate vasele de croaziera ale liniei MSC Cruises sa navigheze in mod normal.

COVID19 – UPDATE DECIZII, 19 MARTIE 2020.

Avand in vedere situatia actuala la nivel global, linia de croaziera MSC Cruises a luat decizia astazi, 19 Martie 2020, de a opri toate plecarile spre Africa de Sud ramase pe sezonul 2019/2020.

Datele de imbarcare anulate ale vasului de croaziera MSC Orchestra sunt urmatoarele: 20.03.2020 ; 23.03.2020 ; 27.03.2020 ; 01.04.2020 ; 05.04.2020; 10.04.2020 ; 14.04.2020 ; 18.04.2020

Linia de croaziera ofera pasagerilor afectati de aceasta masura un voucher care reprezinta un credit pentru o croaziera viitoare, egal cu valoarea pachetului de croaziera platit initial.  Pentru a putea beneficia de acest voucher, pasagerii trebuie sa isi rezerve o croaziera in sezonul 2020/2021 pe aceeasi destinatie. In plus, pasagerii afectati vor primi un redit la bord ce va putea fi folosit la urmatoarea croaziera (50 USD/ cabina).

Pentru pasagerii ce au achizitionat o croaziera de tip GRAND VOYAGE (croazierele de 29, respectiv 25 de nopti) vor primi un voucher care reprezinta un credit pentru o croaziera viitoare, egal cu valoarea pachetului de croaziera platit initial.  Pentru a putea beneficia de acest voucher, pasagerii trebuie sa isi rezerve o croaziera pana la sfarsitului anului 2021. In plus, acestia vor primi si un credit la bord RAMBURSABIL de 400 USD/ cabina. Orice pachet preplatit va fi RAMBURSAT (pachete de bauturi, internet, excursii optionale).

Linia de croaziera nu ramburseaza sumele achitate de catre turisti pentru bilete de avion, cazari, transferuri, etc. (CELE CARE AU FOST ACHIZIONATE PE CONT PROPRIU).

 

Update: 13 Martie 2020

Avand in vedere situatia creata de COVID-19, linia de croaziera MSC Cruises a intreprins o serie de actiuni globale deoarece principala preocupare va fi intotdeauna sanatatea si bunastarea pasagerilor si ai membrilor echipajului.
Aceste actiuni includ: verificarea temperaturii cu ajutorul camerelor termice inainte de navigarea propriu zisa si in timpul navigarii, igienizarea profunda si dezinfectarea continua a zonelor publice, restrictionarea pasagerilor ce vin din zonele afectate si alte masuri pe care le puteti gasi si pe site-ul oficial al liniei de croaziera: https://www.msccruises.com/en-gl/Homepage.aspx?select=Romania

Din cauza faptului ca situatia la nivel mondial continua sa evolueze, linia de croaziera MSC Cruises a decis sa ia urmatoarele masuri:

Anularea anumitor croaziere (din cauza fortei majore) atat individuale, cat si cele de grup:
– Pasagerii vor primi un voucher care reprezinta un credit pentru o croaziera viitoare, egal cu valoarea pachetului de croaziera platit initial.
– Voucher-ul respectiv poate fi folosit pentru orice croaziera pe care pasagerii o pot rezerva in anul curent sau in anul 2021.
– In plus se va primi si un credit la bord in valoare de 100 € per cabina pentru croazierele mai mici de 6 nopti sau un credit de 200 € per cabina pentru croazierele de 7 nopti sau mai multe. Acest credit se poate folosi la bord in timpul noii croaziere si este rambursabil in cazul nefolosirii in totalitate.
– Linia de croaziera nu ramburseaza sumele achitate de catre turisti pentru bilete de avion, cazari, transferuri, etc. (CELE CARE AU FOST ACHIZIONATE PE CONT PROPRIU)

Pentru pasagerii care au rezervat o croaziera la sfarsitul lunii Martie, Aprilie, Mai, Iunie 2020 si doresc sa isi mute croaziera, linia de croaziera MSC Cruises ofera posibilitatea de a isi muta croaziera fara a aplica nicio taxa pentru schimbarea datei. Aceasta schimbare se poate face cu pana la 48 de ore inainte de plecare.

Conditii:
– Croaziera nou rezervata trebuie sa se desfasoare in termen de 12 luni.
– Noua croaziera trebuie sa se desfasoare in aceleasi destinatii precum cea initiala.
– Croazierele care pot fi modificate conform conditiilor de mai sus sunt cele cu imbarcare pana pe 30 Iunie 2020.
Noua croaziera se va supune conditiilor de anulare standard, aplicate pentru plecarea initiala.

Linia de croaziera aplica conditii mai flexibile pentru toate rezervarile noi create pana la data de 31 Mai. Aceste conditii se aplica doar la croazierele cu imbarcare pana pe 30 Noiembrie 2020, prin urmare:
– Depozit de doar 50 €/persoana.
– Pana la 22 de zile inainte de data imbarcarii veti putea anula croaziera cu o penalizare de 50 €/persoana.
Sub 22 de zile pana la imbarcare se vor aplica conditiile standard de anulare.

Modificarile sau anularile efectuate de catre linia de croaziera MSC Cruises sunt urmatoarele:

MSC BELLISSIMA 

14 MARTIE (DUBAI-DUBAI) si 21 MARTIE (DUBAI – YOKOHAMA) – ANULATE

MSC LIRICA

14 MARTIE (DUBAI – DUBAI) ; 21 MARTIE (DUBAI – DUBAI) ; 28 MARTIE (DUBAI – DUBAI) ; 04 APRILIE (DUBAI – DUBAI) ; 11 APRILIE (DUBAI – DUBAI) SI 18 APRILIE (DUBAI – VENETIA) – ANULATE

MSC OPERA

21 MARTIE (GENOVA – GENOVA) ; 01 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 05 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 09 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 14 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 17 APRILIE (GENOVA – GENOVA) SI 21 APRILIE (GENOVA – VENETIA) – ANULATE

MSC SINFONIA 

13 MARTIE (SANTOS – VENETIA) – ANULATA

MSC FANTASIA 

09 MARTIE (SANTOS – GENOVA) – DEBARCARA FINALA VA AVEA LOC IN DATA DE 27 MARTIE IN MARSILIA. TOATE DEBARCARILE PROGRAMATE IN ITALIA SE VOR MUTA IN MARSILIA.

28 MARTIE (GENOVA – GENOVA) – ANULATA

04 APRILIE (GENOVA – GENOVA) – ITINERARIUL NU A SUFERIT MODIFICARI.

MSC SPLENDIDA

12 MARTIE (DUBAI – GENOVA) – ITINERARIUL A SUFERIT MODIFICARI. TOTI PASAGERII VOR DEBARCA IN MARSILIA PE DATA DE 29 MARTIE.

29 MARIE (GENOVA – HAMBURG) – ITINERARIUL A SUFERIT MODIFICARI. CROAZIERA ISI VA INCEPE IMBARCAREA IN MARSILIA IN LOC DE GENOVA, IAR PASAGERII SE VOR PUTEA IMBARCA FIE DIN MARSILIA PE DATA DE 29 MARTIE, FIE DIN BARCELONA PE DATA DE 30 MARTIE.

MSC GRANDIOSA

CROAZIERELE PANA LA DATA DE 05 APRILIE – ANULATE

05 APRILIE (GENOVA – GENOVA) – ITINERARIUL NU A SUFERIT MODIFICARI.

MSC DIVINA

20 MARTIE (MIAMI – GENOVA) – ANULATA

07 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 11 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 18 APRILIE (GENOVA – GENOVA) ; 25 APRILIE (GENOVA – GENOVA) – ANULATE

MSC PREZIOSA

TOATE CROAZIRELE IN CARAIBE DE EST (14 MARTIE – 04 APRILIE) – ANULATE

04 APRILIE (FORT DE FRANCE – HAMBURG) – ANULATA



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.