Croaziera: In Memoriam RMS Titanic

Era anul 1912 si Europa se pregatea pentru un razboi care urma sa implice toate natiunile. In tot acest timp orasul Southampton se pregatea pentru lansarea la apa a celui mai mare, inovativ si luxos vas de croaziera la timpul respectiv : Titanic. Acest vas era rezultatul a 3 ani de munca asidua, timp in care s-au folosit cele mai inovatoare metode de constructie. Cu o capacitate de peste 2500 de pasageri si cu un echipaj de peste 700 de oameni, Titanicul excela din toate punctele de vedere : te soca doar la aparitia in port din cauza dimensiunii, 46.328 tone, impresionante la acea vreme. Odata pasind pe puntea vasului intrai intr-o lume complet diferita, o lume a inocentei, unde perfectiunea era ceva normal. Era primul vas de croaziera care oferea o piscină, sală de gimnastică şi sport, băi turceşti, o bibliotecă şi un teren de squash. Interiorul camerelor de zi era placat cu lem scump si decoratiuni unai mai sofisticata ca alta.

Implinindu-se 100 de ani de cand acest “vas al inocentei” se lansa la apa, compania Fred Olsen impreuna cu vasul Balmoral isi propune sa recreeze traseul care a facut istorie : Southampton – New York . Compania a promis, pentru ca aceasta experienta sa fie cat mai apropiata de cea de acum 100 de ani, ca vasul va fi amenajat in asa fel incat sa semene cat mai tare posibil cu celebrul Titanic. Pe tot parcusul acestui voiaj inedit cele mai mici ascpecte ale vasului vor incerca sa semene daca nu sa fie identice cu cele de acum 1 secol. Fie ca e vorba de spectacole sau doar de mancare, Fred Olsen va garanteaza ca va veti simtii ca si cum ati fi pe celebrul Titanic. Veti fi vrajit de luxul anilor 1900 imbinat cu modernul anilor 2000.

Vasul Balmoral este pregatit sa primeasca peste 1300 de pasageri in cele peste 600 de cabine ultraluxoase. Fie ele inerioare, exterioare cu balcon sau nu, suite sau suite premium fiecare din aceste cabine va vor transforma vacanta la bordul acestui vas intr-o experienta unica. Adaugandu-se acestui vis si 2 piscine, 4 jacuzzi, 5 baruri, 4 restaurante, 1 casino, 1 centru spa si multe altele, experienta promite sa devina de la unica la de neuitat!!!

Data plecarii este stabilita pe 8 Aprilie 2012 din Southampton, iar sosirea la New York este pe data de 20 Aprilie 2012 astfel avand la dispozitie 12 zile pentru a va bucura de serviciile ireprosabile si de luxul inegalabil oferit de vasul Balmoral. Impreuna cu acest itinerariu inedit si cu o tema mai mult de vis, cele 12 zile ale croazierei promit a fie acele 12 zile pe care le-ati asteptat toata viata dumneavoastra.

Titanic

tabel

Cabine disponibile:

Cabina exterioara cat. D – 3.350 Lire/ Pers!!!

Cabina exterioara cat. C – 3.450 Lire/ Pers!!!

Cabina exterioara superioara cat. B – 3.750 Lire/ Pers!!!

Cabina exterioara superioara cat. A – 3.750 Lire/ Pers!!!

Suita cu balcon cat. BJ – 5.295 Lire/ Pers!!!

Suita superioara cat. SS – 5.995 Lire/ Pers!!!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.