CROAZIERA INAUGURALA A NOULUI VAS SUN PRINCESS IN MEDITERANA

Cel mai nou vas al flotei Princess Cruises, Sun Princess, a inceput croaziera sa inaugurala miercuri, 28 februarie.

Nava noua, “Love Boat”, cu o capacitate de 4,300 de pasageri, a inceput croaziera sa de 10 zile in Marea Mediterana cu plecare si sosire in Civitavecchia (Roma), oferindu-le oportunitatea pasagerilor de a vizita Napoli, Italia; Creta, Grecia; Kusadasi, Turcia (pentru Efes); Atena, Grecia; Sicilia, Italia; Mallorca, Spania; si Barcelona.

“Aceasta este o zi istorica in care noua noastra nava Sun Princess porneste in croaziera sa inaugurala, iar oaspetii nostri au ocazia sa experimenteze personal nava noastra Love Boat senzationala si de ultima generatie”, a declarat John Padgett, presedintele Princess Cruises. “Nava este o expozitie magnifica a unui design avansat, tehnologie si inovatie, cu spatii si experiente elevate, toate concentrate pe creearea experientei de vacanta Princess la un nivel superior.”

Sun Princess isi va petrece sezonul inaugural explorand Mediterana, cu vizite in Insulele Grecesti si Turcia.

“Sun Princess este absolut superba si oaspetii o vor iubi. Arhitectura este incredibila, iar facilitatile de la bord sunt de ultima generatie, in special cupola de sticla din partea frontala a navei, care este incredibil de impresionanta”, a spus Monika Best, din Nova Scotia, Canada, cel mai calatorit oaspete de pe croaziera inaugurala, care navigheaza pentru a 141-a oara pe o nava Princess. “Princess Cruises evolueaza si se orienteaza mai mult catre vacante pentru familii si croaziere intergenerationale, ceea ce mi se pare absolut minunat, deoarece tot mai multe familii aleg sa calatoreasca impreuna.”



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.