CROAZIERE DE NUDISTI

Cu toate ca sunt un segment relativ nou croazierele de nudisti au devenit foarte repede poulare, majoritatea itinerariilor se epuizeaza in primele luni de rezervare. O croaziera de nudisti nu este pentru orice tip de pasager cu gusturi conservatoare, ci pentru acei pasageri cu putine inhibitii intrucat o croaziera de nudisti este o experienta eliberatoare. Pe toata durata unor astfel de croaziere, pasagerii sunt liberi sa circule dezbracati oriunde pe vas. Interiorul vasului este incalzit astfel incat pasagerii sa se poata bucura de toate facilitatile chiar si fara haine pe ei. Pe de alta parte, pasagerii sunt rugati sa utilizeze un prosop atunci cand se aseaza pe banci sau scaune din ratiuni de igiena.

 

Popularitatea

Cele mai multe croaziere de nudisti sunt promovate cuplurilor proaspat-casatorite si cuplurilor in general, insa exista pachete si pentru persoanele singure sau pentru familii. De asemenea, este foarte interesant de remarcat că majoritatea pasagerilor care se alătură unei astfel de croaziere sunt căsătoriţi şi aparţin categoriei de vârstă mijlocie.

 

Activitatile

Croazierele de nudisti ofera o gama variata de activitati de recreere din care pasagerii pot alege. Marile linii de croaziera au facilitati de relaxare precum cazino-uri, baruri si piscine. Puteti sa stai linistiti la piscina sau sa optati pentru un masaj relaxant la salonul spa si wellness. Unele pachete ofera posibilitatea practicarii unor sporturi pe apa cum ar fi: caiac-canoe , snorkeling, scuba diving sau sky pe apa. In plus, unele porturi ofera locuri minunate in natura in care este permis accesul nudistilor.

 

Imbracamintea

La anumite ocazii, pasagerii pot fi rugati sa poarte haine pe durata vizitarii unor porturi sau la cinele formale (in special seara). Este recomandat ca pasagerii sa citeasca inainte itinerariul pentru a sti ce tip de imbracaminte sa aduca cu ei si pentru a cunoaste momentele in care este necesar sa fie complet imbracati.

De asemenea, este important ca pasagerii sa verifice vremea inainte de a se imbarca pe o astfel de croaziera. In cazul in care se anunta conditii meteorologice nefavorabile (ploaie sau vreme rece), pasagerii sunt rugati sa isi aduca manusi, haine de ploaie si umbrele. Pe de alta parte, pasagerii se pot astepta si la vreme cu soare, deci e recomandat sa isi puna cu ei ochelari de soare si lotiuni de protectie.

 

Ce e permis si ce nu e permis

A umbla dezbracat nu inseamna neaparat ca pasagerii sunt liberi sa faca orice isi doresc, spre exemplu nu pot fi surprinsi la intaliniri intime in afara cabinei lor.

Acest tip de croaziera are rolul de a promova stilul de viata al nudistilor si nu permite niciun fel de comportante intime in spatiile publice.

De asemenea, nu este permisa fotografierea sau filmarea.  Chiar daca este vorba de o croaziera pentru nudisti, toti membrii echipajului sunt complet imbracati. Acesti membri ai echipajului sunt in general bine instruiti si obisnuiti cu acest tip de croaziera astfel incat pasagerii sa nu se simta stanjeniti in preajma lor.

Pe toata durata croazierei este bine ca pasagerii sa aiba pasaportul la ei intrucat poate fi cerut atunci cand se navigheaza in ape internationale. Este important sa isi pastreze toate documentele intr-o geanta la care sa aiba acces totdeauna si sa aiba la ei moneda utilizata la bordul vasului – dolarul – insa este bine sa aiba si moneda locala astfel incat sa isi asigure intotdeauna cele mai bune afaceri.

 

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.