Croaziere Seabourn Cruise Line în Antarctica – Notificare

Seabourn Cruise Line adaugă cel de-al şaptelea continent la itinerariile sale, cu croaziera în Antarctica & Patagonia
Combină popularele itinerarii din America de Sud cu vizite deosebite în Continentul Alb
Plecaţi în croazieră spre cel mai îndepartat loc de pe Pamânt cu cea mai apreciată linie pentru vase mici

SEATTLE, August 30, 2012—- La mai bine de douăzeci de ani după ce linia Seabourn Cruise Line a lansat un stil nou de croaziere, şi anume croazierele de lux la bordul unor vase mici, intime si pline de rafinament, linia intenţioneza acum sa-şi extindă navigarea către Antarctica pentru prima data, in anul 2013. Incepând din luna noiembrie 2013, Seabourn Quest, cel mai nou vas al mult premiatei linii, va porni intr-o serie de patru croaziere cu durata între 21 si 24 de nopţi, operând  croaziere cu îmbarcari in Valparaíso, Chile şi debarcari în  Buenos Aires, Argentina.

“Linia Seabourn Cruise Line este deja renumita pentru portofoliul nostru extins de itinerarii în întreaga lume,” a remarcat Seabourn, președintele Richard Meadows. “Antarctica era  singurul continent care nu fusese adăugat de  Seabourn în itinerariile operate. Acum aria de acoperire este extinsă la nivel mondial pe toate cele șapte continente. Linia de croaziere Seabourn este foarte mândra să aducă experienţa croazierelelor  de lux acum şi în Antarctica.”

Nava Seabourn Quest, dotata doar cu suite, va naviga Coasta Chiliana, vizitând porturi ca Puerto Montt, portul Castro pe insula Chiloe si Puerto Chacabuco în Rio Simpson şi Coyhaique; precum şi în Punta Arenas, unde pasagerii pot lua parte la magnificul tur organizat în Parcul National Torres del Paine. Apoi vasul va naviga gheţarii şi fiordurile Chiliene, călătoria culminând cu tranzitarea canalului Beagle  şi gheţarului Alley.

Când vremea o permite, după o oprire la Ushuaia în Argentina, Seabourn Quest va naviga Capul Horn. Pasagerii de la bord vor trăi experienţa a cinci zile de croazieră în Antarctica, ce vor include şi zile pe mare cu peisaje pitoreşti precum cele din Canalul Lemaire, ParadiseBay şi Strâmtoarea Gerlache.
Personalul experimentat in expediţiile din Antarctica se vor asigura că pasagerii se pot bucura de cele mai minunate peisaje si de tot ce poate Antarctica oferi. Pasagerii vor fi însoţiţi in aventura lor de oameni de stiinţă şi naturalişti, ce vor susţine prelegeri la bordul vasului sau in timpul expediţiilor pentru a le oferi toate datele celor ce se bucură de această experienţă unică.
Navigând în partea sudică a Atlanticului în drum spre sau dinspre Buenos Aires, pasagerii se vor bucura de vizite în Port Stanley, Insulele Falkland şi Montevideo, capitala Uruguay-ului.
Croaziera de 24 de nopţi, va include şi explorarea timp de două zile a vieţii sălbatice sub-antarctice din insula South Georgia, renumită pentru frumuseţea sa şi pentru coloniile de pinguini regali  şi foci cu blană.
Vânzarile pentru croazierele în Antarctica & Panagonia se dechid la data de 4 Septembrie 2012.
Contactează echipa Croaziere.net pentru detalii suplimentare şi rezervări.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.