Croazierele cu Costa Cruises din septembrie, vor fi doar pentru italieni si doar in porturi din Italia

CRUISE_Costa_Italian_flag

Croazierele din septembrie cu Costa Deliziosa din Trieste si cu Costa Diadema din Genova, vor fi rezervate excusiv italienilor, cu itinerarii saptamanale doar in porturile italiene. De asemenea, compania poate avea in vedere testarea tuturor calatorilor.

Costa Cruises, initial, nu a specificat ca itinerariile vor fi doar pentru italieni, programele sale incluzand si destinatii precum Malta si Grecia.

Scenariu in evolutie

Costa Cruises declara ca, planul sau privind evolutia scenariului epidemiologic, ia in considerare reglementarile emise de Ministerul Sanatatii din Italia, privind controalele obligatorii pentru calatorii care se intorc din anumite destinatii europene si straine, „ceea ce sugereaza o abordare prudenta”.

Compania a spus ca spera ca incepand cu luna octombrie, situatia sa ii permita liniei Costa Cruises sa intampine si calatori de alte nationalitati.

Michael Thamm: Va fi luata in considerare si testarea pasagerilor

Testarea tuturor calatorilor nu a fost printre protocoalele anuntate recent de Costa Cruises – spre deosebire de MSC Cruises – cu toate acestea, in timpul unui briefing de stiri miercuri, CEO-ul Costa Group si Carnival Asia, Michael Thamm, a declarat ca, „este posibil”, o optiune pe care compania o pastreaza deschisa.

MSC Cruises a inceput sa navigheze in acest weekend, iar Costa Crusies mai are cateva saptamani pentru a evalua situatia.

Livrarea vasului Costa Firenze usor intarziata

Thamm a adaugat de asemenea, ca in ceea ce priveste caietul de comenzi Costa, acesta ramane intact, desi va exista o usoara intarziere de livrare a vasului Costa Firenze, vas dedicat pentru piata din China. Acesta este acum setat pentru predare in decembrie, in loc de 30 septembrie.

Restartul din 6 septembrie a fost confirmat

Datele de plecare pentru cele doua vase sunt confirmate – Costa Deliziosa pe 6, 13, 20 si 27 septembrie si Costa Diadema pe 19 septembrie. Costa a spus ca detaliile suplimentare ale itinerariului vor fi anuntate cat mai curand posibil.

Compania a repetat ca, ei continua sa lucreze in stransa colaborare cu autoritatile statului sub care au pavilion si cu institutiile regionale si locale, cu oficialii de sanatate, cu birourile din porturi si terminalele si cu societatea de clasificare RINA, pentru a asigura o aplicatie responsabila, lina si bine organizata a noilor regulamente si protocoale aprobate de guvernul italian pentru repornirea croazierelor.”

Celelalte croaziere raman intrerupte pana in septembrie

Navigarile, altele decat cele de pe Costa Deliziosa si Costa Diadema, raman suspendate pana in septembrie.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.