Croazierele de repoziționare 2017

Croazierele de repoziționare 2017

R1

 

Pentru pasionatii de croaziere, toamna și primăvara înseamnă mai mult decât schimbarea garderobei. Aceste anotimpuri sunt cele mai bune perioade pentru croaziere de repoziționare.

Deși unele nave petrec 365 de zile navigând pe aceleași itinerarii sau in aceleași regiuni, multe se mută de câteva ori pe an – în funcție de sezon – din Canada / New England în Caraibe sau din Alaska în Mexic, de exemplu. Liniile de croazieră prefera sa vânda aceste rute cu sens unic (de obicei, la o reducere), mai degrabă decât să navigheze fără pasageri. Aceste curse, cunoscute sub numele de croaziere de repozitionare, sunt uneori tematice cu subiecte variind de la teatru la vin, în timp ce altele ofera facilitati si servicii extra, cum ar fi lectorii invitați.

 

R2

Primăvara 2017

 

Disney Magic

Călătoria: Port Canaveral la Copenhaga, 15 nopți de croazieră transatlantică

Plecare: 13 mai

Itinerariu: Port Canaveral, Ponta Delgada, Portland (Anglia), Dover, Amsterdam, Copenhaga

Avantaje: Această călătorie transatlantică de două săptămâni este deosebită pentru pasagerii interesați de o croazieră Disney fără aglomerația de vară. Deși această navigație oferă o mulțime de zile pe mare (nouă în total!), veti avea parte de câteva aventuri incredibile. În port activitățile includ o vizită la celebrul Stonehenge, o excursie la o plantație de ananas în Insulele Azore și o plimbare nocturna pe canalele din Copenhaga, in timp ce luati cina. Disney se adresează tuturor vârstelor, cu zonele sale dedicate adulților, cabine standard spațioase, cel mai bine cotate cluburi de copii și premiera filmelor Disney.

Cine ar trebui să meargă: Acest itinerariu este ideal pentru călătorii care caută două săptămâni unice de croazieră cu una din navele Disney, fara prea multi copii la bord. Este, de asemenea, deosebit pentru fanii liniilor de croazieră Disney, care doresc să încerce un traseu diferit de cel standard al liniei, din Bahamas și Caraibe.

 

Rhapsody of the Seas

Călătoria: Din Tampa la Barcelona,​​ 14 nopți de croazieră transatlantică

Plecare: 29 aprilie

Itinerariu: Tampa, Key West, St. Maarten, Malaga, Cartagena, Barcelona

Avantaje: Această navigație internațională are un amestec interesant de vizite portuare tropicale și mediteraneene, precum și un număr mare de zile în care se navighează pe Oceanul Atlantic. Rhapsody of the Seas, o navă de excepție din categoria “Vision-class” (actualizată cu facilități corespunzătoare categoriei “Oasis-Class”, cum ar fi ecranizarea unui film în aer liber și restaurante de specialitate), este un loc minunat, dacă petreceți mai mult de o săptămână traversând oceanul. Activitățile includ cursuri de degustare de vin, cursuri de dans, demonstrații de gătit, cursuri de fitness, alpinism, spectacole cu acrobatii și chiar dans salsa.

Cine ar trebui să meargă: Această croazieră este potrivită pentru călătorii care se bucură de zilele pe mare, întrucât itinerariul oferă nouă zile complete pe mare, dintre care șapte zile la rând.

 

Carnival Legend

Călătoria: Din Vancouver la Seattle, opt nopți de croazieră în Glacier Bay

Plecare: 30 aprilie

Itinerariu: Vancouver, Tracy Arm Fjord, Juneau, Skagway, Ketchikan, Seattle

Avantaje: Luna mai marchează începutul sezonului din Alaska, iar acest itinerariu este perfect pentru pasagerii care doresc un bun echilibru al navigării pitorești, al diverselor animale sălbatice și opriri în orașe. În afară de peisajele pitoresti din Inside Passage și Glacier Bay, această navigație include două zile întregi pe mare și mai multe vizite de o zi in cele mai populare porturi din Alaska.

Cine ar trebui să meargă: Persoanele care caută o croazieră în Alaska, cu numeroase opriri în porturi, se vor bucura de acest itinerariu plin de acțiune. Doar să fie conștienți de faptul că vremea poate fi încă rece în lunile de primăvară, și biletul de avion spre Vancouver, cu retur din Seattle ar putea fi mai scump decât o călătorie dus-întors din acelasi oraș.

 

 

Norwegian Dawn

Călătoria: Din New Orleans la Boston, 12 nopți de croazieră în America Centrală și Caraibele de  Est

Plecare: 23 aprilie

Itinerariu: New Orleans, Cozumel, Roatan, Cartagena, San Juan, Tortola, Boston

Avantaje: Navigația oferă un amestec frumos de zile pe mare și de zile în port; nu sunteți niciodată la bord sau în port pentru prea multe zile la rând. Mai mult, aprilie este un timp grozav pentru a vizita destinațiile Caraibe și America Centrală, înainte ca temperatura verii să crească semnificativ . Norwegian Down este una dintre cele mai mari nave ale acestei linii, dar a suferit o renovare imensă în vara anului 2016, câștigând noi restaurante și baruri, precum și upgrade-uri la toate cabinele sale.

Cine ar trebui să meargă: Această croazieră în Caraibe este o evadare perfectă pentru  iubitorii plajelor, care vor aprecia opririle în porturile tropicale in drumul până la Boston.

 

Crown Princess

Călătoria: De la Buenos Aires la Ft. Lauderdale, 19 nopți de croazieră în America de Sud și Caraibe

Plecare: 01 martie

Itinerariu: Buenos Aires, Rio de Janeiro, Salvador, Barbados, Martinica, Antigua, St. Kitts, Fort Lauderdale

Avantaje: Această lungă navigatie combină in mod echilibrat porturile Americii de Sud și porturile din Caraibe, permițandu-va să profitați din plin de ofertele numeroase ale navei. La bordul navei Crown Princess, veți găsi o mulțime de activități de  făcut, de la a lua masa în diferite restaurante, a viziona filme sub stele și până la participarea la o serie de activități la bordul navei.

Cine ar trebui să meargă: Aceasta este o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze o varietate de culturi și destinații. Rețineți că un zbor internațional într-o direcție la Buenos Aires ar putea fi scump, dar poate merita costul dacă sunteți în căutarea unei lungi și îndepărtate croaziere care vizitează un sortiment variat de insule și orașe ale Americii de Sud.

R3

Toamna 2017

 

Serenade of the Seas

Călătoria: Din Boston la Fort Lauderdale, 12 nopți de croazieră în Caraibele de Est și de Sud

Plecare: 20 octombrie

Itinerariu: Boston, St. Thomas, St. Maarten, St. Lucia, Curacao, Aruba, Fort Lauderdale

Avantaje: Pregatiti-va pentru a explora Caraibele la bordul navei de dimensiuni medii, Serenade of the Seas, care va oferă posibiliatea sa admirati intinderile nesfarsite de ape prin sutele de metri patrati de sticlă exterioară (plus lifturi de sticlă). Această navigatie include aproape o săptămână pe mare, pe parcursul căreia vă puteți bucura de un numar impresionant de oferte de divertisment pentru o navă de această dimensiune. Testați-vă norocul în cazinou, luați parte la o degustare de vin, sărbătoriți viața de croazieră în Champagne Bar sau bucurați-va de muzică live și dans de noapte pe toate cele 10 punti ale navei.

 

 

Explorer of the Seas

Călătoria: Din Seattle la Sydney, 23 nopți de croazieră în Hawaii, Pacificul de Sud și Australia

Plecare: 06 octombrie

Itinerariu: Seattle, Honolulu, Maui, Lautoka, Suva, Mystery Island (Vanuatu), Lifou, Mare, Sydney

Avantaje: Veți începe din Seattle, navigand catre Hawaii și veți trece linia internațională Greenwich, pentru a va indrepta spre un manunchi de insule din Pacificul de Sud.

Va plac snorkeling-ul si plimbarile pe plajele inca neatinse? Această croazieră va poarta catre destinatii exotice putin cunoscute, cum ar fi Mare,  un atol de corali ridicat deasupra apelor, sau Lifou. Și nava “Explorer of the Seas” oferă multe activitati pe parcursul zilelor pe mare: de la un studio Tv si cinema 3D la spectacole de patinaj și parade.

Cine ar trebui să meargă: pasionații de plajă cărora le plac zilele pe mare – această navigație are 15 zile pe mare și se oprește la șapte insule diferite.

 

 

Ruby Princess

Călătoria: Vancouver la Los Angeles, șase nopți de croazieră pe Coasta Pacificului

Plecare: 1 octombrie

Itinerariu: Vancouver, Astoria (Oregon), San Francisco, Santa Barbara, Los Angeles

Avantaje: Turistii pot explora Pacificul de Nord-Vest în perioada de toamnă, înainte de a se îndrepta spre sud, la climatele mai calde. Octombrie este un moment excelent pentru a vizita regiuni viticole din California, sau pentru a admira culorile schimbatoare ale toamnei în Oregon și Vancouver. Mai mult, Ruby Princess oferă, incluse in pretul croazierei, o mulțime de activități si optiuni de restaurante, care vă vor sta la dispozitie in cele doua zile petrecute pe mare, din timpul croazierei.

 Cine ar trebui să meargă: Această croazieră este ideală pentru călătorii activi care doresc să exploreze orașe portuare și să meargă în excursii. În plus, cei care iubesc vinul s-ar putea bucura în special de podgoriile din Santa Ynez Valley lângă Santa Barbara.

 

Norwegian Getaway

Călătoria:  Copenhaga la Miami, 14 nopți de croazieră transatlantică

Plecare: 15 octombrie

Itinerariu: Copenhaga, Ponta Delgada, St. Maarten, St Thomas, Miami

Avantaje: Cea mai mare parte a acestei navigații este formată din zilele de mare, care vă vor oferi o gramada de timp pentru a încerca amestecul abundent de opțiuni de divertisment și de luat masa la bordul acestui vas de croaziera urias. Getaway dispune de 28 de restaurante, un mare complex sportiv, cinci tobogane de apă și chiar și un spectacol muzical de tip Broadway. Itinerariul include o combinație interesantă de locații din Caraibe și europene, inclusiv o oprire în frumoasele Azore, mangaiate de vânt.

Cine ar trebui să meargă: Cei care iubesc navele mari. Cu un numar minim de porturi care sa va distraga atenția, această croazieră vă permite să experimentați pe deplin tot ceea ce un zgârie-nori plutitor din secolul XXI are de oferit, fără a vă simți grăbit.

 

 

Carnival Legend

Călătoria: Vancouver la Honolulu, 10 nopți de croazieră în Hawaii

Plecare: 12 septembrie

Itinerariu: Vancouver, Hilo, Kona, Kauai, Maui, Honolulu

Avantaje: Pentru ca nava Carnival Legend se mută la Sydney pentru iarnă, hai și tu la o parte din plimbare și navighează în apele deschise ale Pacificului. După un val de zile pe mare, veți explora cinci dintre Insulele Hawaii – și trebuie doar să despachetați o dată.

Cine ar trebui să meargă: Septembrie (la începutul anului școlar) este momentul perfect pentru a naviga dacă sunteți interesați să evitați familiile care frecventeaza Carnival Legend. Și dacă doriți să explorați mai multe insule hawaiene,  croaziera este o modalitate foarte bună de a evita planificarea propriului itinerariu cu mai multe bilete de avion și camere de hotel. Dar țineți minte: Trebuie să iubiți zilele pe mare, deoarece această navigație are cinci astfel de zile, la rand.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.