Cruise West – Grand Voyage – sau VACANTA VIETII TALE!

CE POTI FACE CU UN SFERT DE MILION DE DOLARI???

cruise.jpg

Daca aveti la dispozitie peste o jumatate de an si aproape un sfert de million de dolari, Cruise West ofera ceea ce ar putea fi cea mai lunga croaziera, de cand Ferdinand Megllan a facut in anul 1519 inconjurul lumii. Asta deoarece, aceasta croaziera incearca sa calce pe urmele lui Magellan, dar si a lui Marco Polo, Leif Ericksson si Cristofor Columb.

Cruise West ne invita intr-o croaziera in jurul lumii de 335 de zile, cu imbarcarea in 06 martie 2010 din Singapore, tocmai pentru a relua ruta facuta de catre celebrii exploratori. Denumita Marele Voiaj al Exploratorilor, numarul pasagerilor aflati la bordul vasului Spirit of Oceanus sunt doar 120, acesta nava fiind cea mai mare din flota navelor mici de croaziera.

Spirit of Oceanus va naviga spre vest, si va reveni in Singapore pe data de 03 februarie 2011, dupa o vizita a 242 porturi din 59 de tari, traversand 14 mari si oceane si tranzitarea a 3 canale.

Pasagerii nu vor avea nevoie neaparat de un an de vacanta sau 233.995 USD pentru a se bucura de aceasta croaziera, pentru ca acest Grand Voyage se poate divide in 23 de segmente (cu durata intre 9 – 18 zile), dumneavoastra alegand ceea ce va place.

Cum se compara aceasta croaziera cu celalalte multe croaziere de pe piata?

“ Aceasta este cu adevarat singura croaziera in jurul lumii, din toate liniile de croaziera, mari sau mici”, declara Richard Genove, seful de marketing Cruise West. Majoritatea croazierelor sunt, in cel mai fericit caz, de 120 de zile si poti vizita doar o jumatate din lume. Cruise West va fi unica linie de croaziera cu aceasta idee inovatoare de a duce pasagerul din Singapore la Singapore in 335 de zile, si in porturi in care vasele mari nu pot ajunge. Ce vor face pasagerii la bordul acestei nave mici timp de un an? Cruise West vor sa puna la dispozitia pasagerilor lecturi cu experti locali despre expeditiile facute de Marco Polo in Extremul Orient, Leif Ericksson in Europa de Nord, Ulise in Grecia, James Cook in Pacificul de Sud, dar si intelegerea acestor expeditii.

Spuneti-ne, ati vrea sa petreceti aproape un an navigand in jurul lumii?

Gandindu-ne la toate cele 335 de zile ale Cruise West in jurul lumii , croaziera a fost impartita in 24 de segmente a cate 6 capitole diferite:

Marco Polo: vechiul drum al comertului, 06 martie – 05 mai 2010. O colectie de patru segmente care urmeaza vechea ruta comerciala: de la Asia de Sud – Est pana la Marea Mediterana. Plecand din Singapore, orasele ce se vor vizita sunt: Thailanda si Birmania, subcotinentul indian si Sri Lanka. Apoi se ajunge in Iran, Emiratele Arabe Unite, Oman, Iordania si nu in ultimul rand Egipt (Alexandria).

Odysseus si fenicienii: Odiseea Mediteraneeaza, 05 mai – 20 iulie 2010. Calatoria incepe din Alexandria, se navigheaza spre destinatiile mitice Grecia si Turcia, cu opriri in Tunisia, Algeria, Italia, Sicilia, Malta, Spania si Portugalia, inainte de a ajunge in Honfleur, Franta.

Leif Eriksson: Epopeea vikingilor, 20 iulie – 08 septembrie 2010. Insipirata de explorarea vikingilor, aceasta colectie de trei calatorii incepe din portul Honfleur, Franta si include opriri in: Irlanda, Insulele Orkney si Scandinavia (Tallinn, Sankt Peteresburg, Londra si Edinburgh). Apoi se traverseaza Atlanticul, cu opriri in Islanda, Groenlanda, Insulele Faroe iar calatoria se termina in St. John’s, Halifax.

Cristofor Columb: Lumea Noua, 08 septembrie – 25 octombrie 2010. Explorarea acestui taram incepe din St. Johns’s Halifax, urmand apoi traversarea coastei Atlantice, Caraibele si tranzitarea Canalului Panama. Aici se poate face o extensie in Ins. Galapagos si la Machu Picchu.

James Cook: Pacificul de Sud, 25 octombrie 2010 – 19 ianuarie 2011. Croaziera din Pacificul de Sud, Guayaqui, spre Darwin a inceput. Se viziteaza Polynesia, Noua Guinee si Ins. Cook, Noua Zeelanda si Australia.

Ferdinand Magellan: in cautarea Ins. Spice, 19 ianuarie – 03 februarie 2011. Ultimul capitol din aceasta croaziera, se termina in Singapore, nu inainte de a vizita Indonezia si Darwin.

 

Spirit Of Oceanus

Spirit Of Oceanus, primul nostru vas oceanic, este totodata sic el mai spatios si comfortabil. Intim si frumos, acesta gazduieste 120 de oaspeti, in suite spatioase cu hublou sau geam. Fiecare este dotata cu: sifonier cu usi glisante, baie privata, telefon, lounge si alte facilitate.

Si locurile publie de pe Spirit Of Oceanus, sunt la fel de primitoare: doua saloane mari, o sala de jocuri, biblioteca si restaurantul cu diverse tentatii culinare. Un nou program este adoptat pentru aceasta “Croaziera spre Vest”: este vorba de “vin & mancare”, astfel ca dumneavoastra puteti servi mancaruri si bauturi cu specific traditional, in momentul trecerii prin diversele porturi. De asemenea, puteti regasi, o colectie de vinuri impresionanta, inclusive vinuri ce au fost premiate la diverse concursuri internationale (Wine Spectator’s “Top 100 Wines of the World” si Seattle Wine Awards 2008 “Gold Medal Winners”).

Unul dintre aspectele cele mai frumoase care va asteapta la bordul navei Spirit Of Oceanus este devotamentul profesional al echipajului, de la capitam, pana la liderii exploratori si propriul steward. Pe parcursul calatoriei dumneavoastra veti fi surprinsi de entuziasmul, bunatatea si caldura lor.

Nu numai ca Spirit Of Oceanus este o destinatie in sine, este de asemenea creat pentru confortul si siguranta dumneavoastra. Nava este bine stabilizata, atat pentru marile linistite, cat si acolo unde apele sunt mai agitate; tot la bordul vasului gasiti si un cabinet medical.


 

ship.JPG

120 pasageri;

297 metri lungime;

Viteza maxima: 14,5 noduri;

Ambarcatiuni pentru transportarea pasagerilor catre tarm;

Lift;

2 saloane;

Sala de jocuri & biblioteca;

Telefon, email & conexiune la internet;

Asistenta medicala;

Echipaj international, vorbitor de limba engleza;

Bucatarie continentala si regionala;

 

Costul unei croaziere pe unul dintre itinerariile(segmentele), din cele sase capitole, incepe de la 4.995 USD/de persoana.Asadar welcome on board!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.