Cruises in Dracula’s Land – Training

Dragi colegi,

Ne face o deosebita placere sa vedem ca sunteti alaturi de noi zi de zi si ca impreuna am reusit sa crestem si sa implinim 5 ani de activitate .Fara ajutorul vostru nu am fi ajuns aici. Mai mult ,din dorinta de a fi langa voi , cat de cat, am deschis anul trecut Sucursala din Bucuresti, central pe Magheru.

Nu-i asa ca pe zi ce trece incepeti sa va convingeti ca o parte dintre turistii dumneavoastra parca nu mai vor destinatiile clasice, iar unii dintre acestia chiar va solicita direct, o croaziera?

Credeti-ne, nu mai tarziu de anul viitor tot al III-lea sau al IV –lea client care va va intra in agentie o sa va solicite o croaziera (suntem mai mult decat siguri de acest lucru!). Poate nu ati stiut de unde sa le oferiti respectiva croaziera, sau poate nu ati stiut sa le dati toate detaliile necesare si au plecat cu clasicul ”vom reveni” si nu i-ati mai revazut.

Nu trebuie sa va suparati pentru cele de mai sus, nu trebuie sa va faceti griji, suntem colegi si suntem langa dumneavoastra pentru a incerca impreuna sa oferim turistilor nostrii tot ceea ce-si doresc, la standardele dorite de ei .

V-ati gindit vreodata ca pierderea unui client fidel versus castigarea unui client nou atrage costuri de 6 ori mai mari?

Asadar, credeti-ne, este momentul sa va pastrati clientii fideli,sa le oferiti ceea ce-si doresc, conform trendului-modei anual(e)- si credeti-ma trendul este intr-o crestere vertiginoasa/constanta spre croaziere. Majoritatea clientilor nostrii sunt la a IV- V croaziera, se intorc , o rezerva pe urmatoarea dar nu singuri- aduc langa ei rudele, prieteni si credeti-ma e cea mai SIGURA SI IEFTINA PROMOVARE. De ce credeti ca fac asta?

Stiti cu totii de ce, cu siguranta!

De ce nu vreti ca si dumneavoastra sa profitati de aceste oportunitati?

De ce noi?

Fiindca suntem singura agentie din Europa de Est acreditata CLIA(Cruise Line International Association – sinonim cu IATA pentru ticketing-ul aviatic) si ACE(Association of Cruise Experts), fiindca puteti rezerva(prin noi) itinerariile a 14 mari linii de croaziera acreditate CLIA,fiindca avem acces 24/7 la platformele electronice de rezervare a acestor linii ceea ce presupune rezrvare/confirmare/plata instant , fiindca 2 dintre agentii nostrii sunt cursanti(anul 2) la un Master(MCC – Master Cruise Counsellors) de 6 ani la The CLIA ACADEMY SUA. Fiindca cu siguranta va veti gasi raspuns la multitudinea de intrebari legate de croaziere. Gata cu lauda,veniti si convingeti-va(sau nu) de cele de mai sus!

Cu aceasta ocazie, vom organiza un seminar/training “Cruises in Dracula’s Land” pe tema croazierelor, care se va desfasura in weekend-ul 9-11 Aprilie, 2010, in localitatea Fundata, Brasov in complexul hotelier Cheile Gradistei-Fundata!

Prezenta la acest training presupune pe langa buna dispozitie(mai jos pomenita) si obligatorie dorinta de a “deprinde” un minim necesar de informatie la acest “maraton” prin industria croazierelor , gen prezentarea generala a industriei croazierelor, particularitatile fiecarei linii de croaziera in parte (avantaje, dezavantaje, targetare, flota,specializare, itinerarii, preturi,etc.), prezentarea site-ului www.croaziere.net si a sectiunii special create pentru dumneavoastra precum si a sistemului de rezervare MSC Cruises integrat in site.

Participarea la acest training va poate oferi ocazia sa cunoasteti cativa dintre reprezentantii internationali ai liniilor de croaziera ce le regasiti in portofoliul nostru. Prezenta acestora nu este momentan confirmata in totalitate.

Cei interesati vor beneficia gratuit de 2 nopti de cazare in complexul Cheile Gradistei – Fundata, Hotel Piatra Craiului sau Vile (dupa caz), demipensiune (mic dejun si cina) coffee break-uri in timpul prezentarilor, dar si de un program variat de divertisment. Sambata seara foc de tabara si cina traditionala. In fiecare seara disco, “karaoke after alcool” si multe alte surprize. Lasati grijile si supararile acasa – BUNA DISPOZITIE OBLIGATORIE!!!!

Fiecare agentie in parte poate inscrie o singura persoana, care va beneficia de serviciile de mai sus, din partea agentiei Croaziere.net. Pentru cei ce doresc sa trimita mai multe persoane din agentie, sau sa vina cu insotitor, ne face placere, iar tariful va fi de 120 RON/persoana/noapte doar mic dejun inclus (se achita la receptie,individual).

Cu ocazia acestui training se vor resemna contractele de colaborare,cu clauze de fidelitate/loialitate, targete de cabine vandute (vezi atasament). Pentru agentiile participante la acest training ce accepta conditiile din contract se va oferi BONUS un program electronic de implementat in site-ul dumneavoastra, la sectiunea distincta CROAZIERE (este necesar sa aveti site propriu si sectiune distincta in “Home page” de CROAZIERE) care va ofera acces direct si cautare (fara a mai trebui sa va incarcati dvs. site-ul cu aceste oferte) la toate croazierele incarcate in portalul www.croaziere.net (peste 1000 de oferte direct pentru vizitatorii site-ului dumneavoastra).

Pentru inscriere va rog sa completati formularul atasat cu toate informatiile cerute. Data limita de inscriere este 1 Aprilie 2010 (nu este o gluma – trebuie sa definitam rezervarile pentru acest eveniment!), iar cererile de inscriere ce vor aparea dupa aceasta data, nu se iau in considerare!

Atentie: locuri limitate – 100 persoane ca agenti si 20 persoane media(TV, Cotidiene,saptaminale,etc)!!!

Primul venit, primul servit!

Va asteptam cu drag!!

Echipa Croaziere.net

Formular Inscriere



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.