De ce este considerat vasul de croazieră Seven Seas Explorer cel mai luxos vas de pe mare?!

Regent Seven Seas își prezintă cel mai nou vas, Seven Seas Explorer, “ Cel mai luxos vas de croazieră din lume”. Este o afirmație complet subiectivă, dar tot ne face să ne întrebăm: Ce anume are cel mai luxos vas de croazieră din lume? Ce il departajează de celelalte? Am gasit 5 lucruri pe vasul de croazieră Seven Seas Explorer care știm ca v-or face pasagerii să se simtă ca pe un vas de lux.

 Cabinele

Toate cabinele de pe vasul de croazieră Seven Seas Explorer sunt clasificate ca Suite, cea mai mică are dimensiunea de 21 mp – nu e enormă după standardele de lux, dar cu siguranță este confortabilă. Ce departajează vasul Explorer de celelalte vase de croazieră este faptul că aici fiecare cabină are balcon, în medie balcoanele au în jur de 12 mp. Toate suitele sunt amenajate cu băi din marmură și piatră, duș cu funcția de rainfall, paturi europene și lenjerii de pat de calitate superioară. Dar elementele care pulsează vasul în top sunt Suitele Regent, au o dimensiune de 270 mp cu un balcon de 89 de mp. Suita are două dormitoare – fiecare cu baie proprie și un spa cu tratamente nelimitate. Dormitorul principal conține un superb pat Savoir (care costă aproximativ 90.000$ și așternuturi de aproximativ 60.000$). Living-ul pune la dispoziția pasagerilor un pian Steinway de aproximativ 250.000$. Două opere de artă semnate Picasso sunt expuse la intrarea în Suită. Plus, pasagerilor le este alocat un majordom personal și un sofer pentru ieșirile în porturi. Pentru aproximativ 5000$ pe nopte puteți sa alegeți această suita. Regent Seven Seas spune că această suită are o cerere atât de mare încât se gândesc să crească prețul.

Opțiunile Culinare

Vasul de croazieră Seven Seas Explorer are mai multe restaurante exclusiviste la bord, cu specialități incluse în tarif. Restaurantul principal se numește Compass Rose și îmbrățișează predominant bucătăria continentala. Să nu ratați nici restaurantele alternative, fiecare pasager are inclus câte o cina la fiecare restaurant. Două restaurante noi: Asian – inspirat de Pacific Rim și Franțuzesc – Chartreuse, exclusiv pe vasul Seven Seas Explorer. Ambele sunt elegant decorate. Vasul oferă pasagerilor posibilitatea să își creeze singuri preparate inedite și să învețe tehnici noi în Bucătăria de Artă Gastronomică. Vreți mai multă mâncare? Încercați unu dintre tururile Gourmet Explorer care oferă experiențe precum: degustăre de vinuri și cină la restaurantele Michelin. ( Cursurile și turul nu este inclus în tarife).

Spa

Spa-ul Canyon Ranch de pe vasul de croazieră Seven Seas Explorer oferă experiențe exclusive cu Red Flower, o companie de produse cosmetice și stil de viață sănătos. Compania a creeat produse speciale pentru tratamente cu ingrediente din cele șapte mări. Tratamentele “Red Flower Norh Atlantic Journey” folosesc sare din oceanul Atlantic, alge de mare și floarea lunii. Spa-ul are un parteneriat și cu compania irlandeza Voya și Shankara. Cu o suprafata de 70mp, spa-ul acestui vas de croazieră este cel mai mare din toata flota și are opt camere de tratament, o suită termală cu saloane ceramice încălzite și o punte exterioară privată. Alte facilități: sauna cu infraroșu, cameră cu aburi aromați și camera rece – câte una în vestiarele de femei și de barbați.

All Inclusive

Ca la majoritatea liniilor de croazieră luxoase, tarifele Regent Seven Seas Explorer includ practic totul: excursii nelimitat, cine speciale, băuturi nelimitat, bacșișul, Wi-Fi, clase de fitness și divertisment. Din 2017 linia oferă bilete de avion la clasa business pentru pasagerii din America de Nord. Biletele pentru clasa economică sunt deja incluse pentru croazierele din Europa și bilete la clasa business pentru pasagerii cazați în Suite Penthouse sau superioare acesteia. Depinzând de tipul de suită, tariful mai poate include: cazare la hotel înainte de croazieră, transfer în port, serviciu concierge, servicii de curățătorie și apretare.

Lucrurile mărunte

În lumea croazierelor de lux, de-obicei lucrurile mărunte fac diferența. Începând de la elementele de toaletă care depind de tipul de suită pe care îl selectează pasagerul, până la șervețele pentru ochelarii de soare la piscină.  Minunatele candelabre de la bordul vasului sunt un alt element care uimește și creează o stare de lux. Vasul are aproximativ 500 de candelabre, incluzând două de cristal în hol. Personalul vasului este pregătit și anticipează dorințele pasagerului.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.