DE LA PICKLEBALL PANA LA TIR CU ARCUL, CUNARD LINE DEZVALUIE ACTIVITATILE DE ZI ALE NOULUI VAS QUEEN ANNE

Cu mai putin de 50 de zile pana la croaziera inaugurala a noului vas Queen Anne, Cunard Line a dezvaluit cateva dintre noile jocuri de punte pe care oaspetii le pot practica la bordul celui mai nou vas.

Linia de croaziera de lux a sarbatorit jocurile de punte de mai bine de un secol, iar acum Cunard Line anunta un parteneriat exclusiv cu PickleballENGLAND, organismul guvernator englez al unuia dintre cele mai in crestere sporturi din Marea Britanie si America de Nord.

Pickleball este o combinatie intre tenis, badminton si tenis de masa si poate fi jucat individual sau in perechi, fie in interior, fie in aer liber, iar puntea superioara a Quen Anne va beneficia de propriul sau teren de Pickleball de ultima generatie.

Queen Anne va fi, de asemenea, singurul vas din lume unde pasagerii isi pot imbunatati abilitatile de tir cu arcul cu un arc si sageata reala, deoarece Cunard Line isi imbunatateste oferta de jocuri de punte cu un nou parteneriat cu Archery GB.

Parteneriatul leaga Cunard Line de sportivi de top mondiali si antrenori olimpici, cu instructori acreditati de Archery GB la bord. Vasul cu 3.000 de pasageri va fi un centru de activitati oficial al Archery GB, unde oaspetii vor putea invata elementele de baza cu instruire personala, vor concura cu alti calatori si se vor bucura de o introducere sociala in sport.

Sky Bar si Puntea de Observatie

Oaspetii vor gasi spectaculosul Sky Bar si Puntea de Observatie al Queen Anne un refugiu pentru entuziastii de jocuri de punte.

Aflat in partea din fata a vasului pe puntea 14, acest loc de intalnire pe tot parcursul zilei este o zona multi-functionala, completata de unele dintre cele mai incredibile privelisti asupra marii la bord.

Jucatorii de golf se vor bucura de terenul de golf si de raza complet echipata de antrenament, permitand calatorilor sa isi practice jocul inconjurati de privelisti stralucitoare ale marii sau de peisajele portuare uimitoare.

Celebrele jocuri de punte quoits si shuffleboard vor fi, de asemenea, bazate in Puntea de Observatie si Sky Bar, oferind calatorilor punctul panoramic perfect de unde sa se bucure de o competitie prietenoasa.

Katie McAlister, presedinte al Cunard Line, a declarat: “Fie ca este vorba de pickleball, tir cu arcul sau spectacole si conferinte de clasa mondiala, Cunard Line se angajeaza sa ofere oaspetilor numeroase activitati din care sa aleaga. Distractia la bord a fost intotdeauna in centrul a ceea ce facem si asteptam cu nerabdare ca vasul Queen Anne sa continue aceasta tendinta si in viitor.”



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.