Descopera divertismentul de la bordul vaselor Norwegian Cruise Line!

Descopera divertismentul de la bordul vaselor Norwegian Cruise Line!
Cand vine vorba de divertisment la bord, linia Norwegian Cruise Line ofera un program foarte variat, menit sa incante cel mai pretentios pubic. De la spectacolele muzicale ale Broadway-ului si pana la show-uri originale marca Norwegian Cruise Line, muzica live si stand-up comedy, descoperiti cel mai bun divertisment de pe mare.

La bordul vasului Norwegian Encore, puteti aprecia versurile si muzica antrenanta a celebrei Cyndi Lauper, intr-un spectacol care a castigat nu mai putin de sase premii Tony: KINKY BOOTS.
SIX
Cele sase sotii ale lui Henry VIII se transforma in regine Pop si isi spun povestea, adaptata vremurilor de azi, intr-un musical de 75 de minute.
Disponibil la bordul navelor Norwegian Bliss si Norwegian Breakaway.
AFTER MIDNIGHT
Un spectacol muzical ce combina muzical Big Band a lui Duke Ellington, jazz-ul si cele mai bune numere de dans de pe Broadway.
Disponibil la bordul navei Norwegian Escape.
Instalati-va confortabil in pub-ul The Jungle si savurati o bere rece si un show fierbinte. Hituri rock, cantece de pub si cele mai cunoscute slagare internationale va sunt oferite de artistii talentati de la bordul navelor Norwegian Encore si Norwegian Escape, in timpul spectacolului
THE CHOIR OF MAN.

BURN THE FLOOR – atmosfera incendiara, dansuri pasionale, temperament latin si eleganta dansurilor de societate, puse in scena cu maiestrie de dansatori profesionisti care au sustinut spectacole in peste 20 de tari si care au castigat numeroase premii de prestigiu.
Spectacol disponibile la bordul navelor Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway & Norwegian Epic.

LET US ENTERTAIN YOU!
 Norwegian Cruise Line promite spectacole memorabile, divertisment de calitate, si ceva nou in fiecare seara a croazierei. Cu atat de multe optiuni, pacat ca nu putem fi in mai multe locuri in acelasi timp!


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.