Destinatia Europeana a lunii – Copenhaga

Destinatia Europeana a lunii – Copenhaga

Copenhaga este in prezent unul dintre cele mai bogate orase din lume si a fost fondat in secolul al 10-lea ca si sat pescaresc Viking. Districtele sunt conectate intre ele prin poduri, iar peisajul este caracterizat de parcuri, promenade si fantani arteziene. In 2014, vasul ms Eurodam naviga in 6 croaziere din Copenhaga, oferind pasagerilor destul timp inainte si dupa croaziera pentru vizitarea minunatului oras. Vasul sta si peste noapte la intoarcerea in Copenhaga, scutindu-va de o noapte de cazare la hotel.

Nicio vizita in Copenhaga nu este completa fara sa mergeti la Gradinile Tivoli! Parcul a fost deschis la data de 15 August 1843 si este al doilea cel mai vechi parc de amuzament din lume. Aici veti descoperi suprafete mari inflorite si fantani arteziene si veti vedea peste 111000 de lumini pe timpul noptii!

La mica distanta de gradini veti gasi Strøget, care este cea mai lunga alee strict pietonala din lume, cu numeroase magazine si cafenele.

Construit in 1606 in stil renascentist, Castelul Rosenborg adaposteste o colectie impresionanta de artefacte istorice daneze. Atractiile principale sunt Bijuteriile Coroanei si Coroana Daneza Regalia. Veti putea vizita si gradina castelului, care este cea mai veche gradina regala din tara si o zona des vizitata de locuitorii orasului Copenhaga.

Vizitati toate aceste locuri superbe din Copenhaga intr-o croaziera la bordul elegantului vas ms Eurodam. Holland America Line va ofera itinerarii minunate cu imbarcare si debarcare in Copenhaga precum si o sedere peste noapte la intoarcere.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.