Discovery Princess si debutul oficiala in familia Princess Cruises.

Noul vas de croaziera Discovery Princess intra oficial in serviciul liniei Princess Cruises astazi.

Livrat de santierul naval Fincantieri in ianuarie, noul vas debuteaza pe Coasta de Vest.

Plecand de la World Cruise Center, in portul Los Angeles, croaziera inaugurala navigheaza spre Riviera mexicana.

O calatorie de 7 nopti, va vizita trei dintre cele mai populare destinatii din regiune: Cabo San Lucas, Mazatlán si Puerto Vallarta.

La sfarsitul lunii aprilie, vasul de 3600 de oaspeti ofera croaziere aditionale in regiune, cu itinerarii pe Riviera Mexicana si pe coasta Californiana.

Discovery Princess isi continua programul de inaugurare indreptandu-se spre Nord la inceputul lunii mai.

Dupa doua croaziere de pozitionare, vasul ajunge in Seattle pe 8 mai, oferind seri de vara in Alaska si Canada.

Discovery Princess este vasul cu numarul sase, ultimul vas al liniei de coaziera Princess Cruises si al clasei Royal Class.

Conform companiei, vasul de 141 de mii de tone abordeaza acelasi stil opulent al suruorilor sale, vasele: Enchanted Princess construita in 2020, Sky Princess in 2019, Majestic Princess in 2017, Regal Princess in 2014 si Royal Princess in 2013.

Noua constructie ofera, de asemenea, o „gama de experiente noi inovatoare”, a spus Princess, inclusiv cele mai mari balcoane de pe mare din Sky Suites si The Sanctuary, un refugiu numai pentru adulti, care ofera bauturi distinctive, mese usoare si masaj in aer liber.

De asemenea, Discovery Princess ofera oaspetilor optiuni de luat masa la clasa mondiala si spectacole de productie in stil Broadway ale Princess.

Din punct de vedere operational, nava foloseste cele mai noi tehnologii pentru a reduce consumul de combustibil, pentru a trata apele uzate si pentru a sprijini eforturile de respectare a mediului.

Dupa primirea primilor oaspeti in iulie 2021, Princess Cruises a adaugat acum noua nave in gama activa.

Dupa Caribbean Princess, care si-a reluat serviciul in noiembrie anul trecut, Discovery Princess a devenit prima nava care a intrat in serviciu pentru brandul premium in 2022.

Pana in mai, trei nave suplimentare sunt programate sa se intoarca, inclusiv Island Princess – urmatoarea nava care va primi oaspetii inapoi pe linia de croaziera, pe 27 aprilie.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.