DISNEY CRUISE LINE A ANUNTAT INTOARCEREA HALLOWEEN-ULUI PE CROAZIERELE HIGH SEAS SI VERY MERRYTIME IN 2024

Halloween-ul pe High Seas va fi disponibil incepand cu mijlocul lunii septembrie pana in octombrie 2024. Oaspetii de la bordul acestor nave speciale se pot alatura personajelor Disney in costumele lor de Halloween si vor avea ocazia sa se bucure de mancare tematica, bauturi si altele.

Nava Disney Wish va naviga timp de 3 sau 4 nopti din portul Canaveral, in timp ce navele Disney Fantasy vor avea itinerarii variind intre 4, 6 si 7 nopti, explorand Bahamas si Caraibe.

Vasul Disney Magic va naviga din Fort Lauderdale, Florida, cu itinerarii variind intre 3 si 5 nopti. Oaspetii de la bordul navelor Disney Magic si Disney Fantasy vor avea ocazia sa se relaxeze la noile destinatii Disney Cruise Line din Bahamas, localizate pe insula Eleuthera, la Lighthouse Point.

Croazierele festive vor fi disponibile incepand cu mijlocul lunii noiembrie pana in decembrie 2024 si vor include o varietate de activitati tematice desfasurate intr-un spirit de sarbatoare. Nava Disney Wish va naviga intre 4 si 5 nopti catre Bahamas si Caraibe din portul Canaveral, in timp ce nava Disney Dream va efectua imbarcari din Fort Lauderdale.

Nava Disney Fantasy va oferi croaziere de 4 nopti Very Merrytime catre Bahamas, precum si itinerarii mai lungi de 6 si 7 nopti in noiembrie si decembrie. Croazierele selectate vor include vizite la noile destinatii Disney Cruise Line, la Lighthouse Point.

Plecand din Galveston, nava Disney Magic va oferi o varietate de itinerarii de 4 – 6 nopti in Caraibe.

Pe langa croazierele festive, Disney Cruise Line va naviga special catre Hawaii si Pacificul de Sud. Vasul Disney Wonder va naviga din Vancouver, Canada, catre Honolulu, Hawaii, in septembrie 2024, cu opriri in Kauai, Maui si Hawaii, inainte de a ajunge in Oahu. Din Hawaii, nava Disney Wonder va porni intr-o croaziera transpacifica catre Sydney, Australia, cu vizite in destinatii precum Fiji, American Samoa si New Caledonia. Rezervarile vor incepe cu data de 26 iunie 2023.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.