Distracție la bordul noului vas de croazieră Regal Princess!

FIERA!

La bordul noii nave de croazieră Regal Princess ce se pregatește pentru lansare, veți putea viziona cea mai nouă producție Princess, numită FIERA, cu soliști și dansatori talentați într-o atmosferă de fantezie.
Teatrul de la bordul vasului va fi transformat într-un spațiu de poveste ce vă va duce într-o călătorie încântătoare cu o frumoasă poveste de dragoste.
Noul spectacol va fi unul dintre cele mai creative și îl veți putea urmări la bordul vasului Regal Princess începând din Mai 2014.

SPECTACOL ACVATIC ÎN CULORI!

Odată cu lansarea noului vas de croazieră Regal Princess, veți putea urmări fantasticele spectacole acvatice în culori. După lăsarea serii, pe punțile superioare va fi un joc de lumini și sunete, acompaniat de fântâni arteziene ce ridică apa la o înălțime de 10 metri. Cele 4 noi spectacole vor încânta pasagerii cu cele mai populare melodii ale regelui pop, Michael Jackson. Fântânile vor avea și ritmuri ce aduc aminte de muzica jazz și swing. Al treilea spectacol va purta pasagerii într-o călătorie spre frumoasele destinații mediteraneene, iar în al patrulea spectacol veți asculta muzica verii din Caraibe!

Pentru a vizualiza ofertele la bordul vaselor Princess Cruises, vizitați: Croaziere.net!


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.