Divertismentul pregatit pentru Norwegian Getaway

Urmatoarea nava apartinand liniei Norwegian Cruise Line (2014) va dispune de un divertisment variat ce include “Legally Blonde”, “Illusionarum”, Stand-up comedy si experienta Grammy.

Aproape in acceasi zi in care Norwegian Breakaway, noul vas apartinand Norwegian Cruise Line, a fost botezat, saptamana trecuta in New York de Rockettes, au fost facute publice detalii despre facilitatile de divertisment de care va dispune viitoarea sa sora, Norwegian Getaway, programata sa soseasca in Februarie 2014.

Ambele nave sunt cele mai noi si mai elaborate pe care Norwegian Cruise Line le-a construit vreodata. Chiar daca nu sunt cele mai mari, cu siguranta au cele mai multe facilitati.

De exemplu, ambele nave au mai multe restaurante decat orice alt vas apartinand Norwegian Cruise Line (posibil chiar mai multe decat orice alt vas de croaziera din lume) incluzand cateva noi care nu se afla pe Norwegian Epic, lansat in 2010.

Norwegian Breakaway este cunoscut ca “Nava New York-ului”, nu numai pentru are plecare din portul Manhattan, dar si pentru ca gazduieste la bord multe atractii originale afiliate cu orasul New York precum Sabrettes’ Hot Dogs, Rockettes Raw Bar cu stridii si fructe de mare si restaurantul Ocean Blue avandu-l ca bucatar sef pe Geoffrey Zakarian.

Pe langa o mare varietate de posibilitati de a lua masa, una dintre principalele atractii a acestor nave surori este divertismentul. Ambele nave au teatre de larga productie similare cu unul din cele de pe Norwegian Epic in care ruleaza binecunoscutul show de pe Broadway al New-York-ului numit “Blue Man Group”.

Noul Norwegian Breakaway are in program si un show de pe Broadway nominalizat de 5 ori la premiile Tony denumit “Rock of Ages”, un show bazat pe hiturile anilor ’70 si ’80.

Legally Blonde

Norwegian Cruise Line tocmai a anuntat ca atunci cand Norwegian Getaway va aparea in primavara urmatoare, principalul teatru de la bord va rula musicalul nominalizat de 7 ori la premiile Tony, Legally Blonde. Povestea este bazata pe filmul in care Reese Witherspoon aplica la Harvard pentru a se razbuna pe iubitul care tocmai a parasit-o. A fost transformat intr-un musical pe Broadway in 2007 si a fost rulat timp de 3 ani la teatrul Savoy din vestul Londrei.

Burn the floor

Acest show de dans, care a fost descris ca un dans “supraalimentat,” are in componenta dansatori al caror stil de dans variaza intre Vals, Cha Cha, Samba, Salsa, Rumba, Foxtrot, Quickstep, Mambo, Tango, Swing, Jive, Lindy Hop, Vals vienez, si Paso Doble. Muzica variaza de la Swing pana la Vals clasic, J-Lo si Credence Clearwater. Cei doi vocalisti canta in limbile engleza, spaniola, portugheza si altele.

Show-ul a avut premiera in Londra in 1999 si a facut turul Statelor Unite pentru prima data in anul 2000. Premiera de pe Broadway a avut loc in 2009, dorindu-se a fi un show limitat pe o scurta durata dar dupa review-uri uimitoare a fost extins la 193 show-uri. Acum are peste 300 de orase la activ in care a rulat si se va intoarce in SUA spre sfarsitul acestui an inainte de a se alatura vasului Norwegian Getaway in 2014.

Comedie de la Grupul Levity Entertainment

Vedetele de la Clubul de comedie de pe Norwegian Getaway vor avea reprezentatii de top,  prezentate prin noul parteneriat al liniei de croaziera cu Grupul Levity Entertainment, cel mai mare producator de comedie live din lume. Levity angajeaza in fiecare saptamana peste 300 de actori din toata lumea, creand evenimente speciale, tururi originale si emisiuni speciale televizate care au in componenta unele dintre cele mai mari nume din comedie, precum Daniel Tosh, Amy Shumer, Bill Crosby, Gabriel Iglesias si Jeff Dunham (momentan cel mai de succes comediant din lume). Levity Entertainment va aduce un nou nivel de divertisment pe Norwegian getaway, oferind 12 show-uri pe saptamana.

“Howl at the moon”

La fel ca pe Norwegian Epic si Breakaway, Getaway va oferi de asemenea show-ul rock n’ roll de pian, “Howl at the moon”. Distractia este centrata pe animatorii de la Howl care sustin un spectacol complet de rock n’ roll cu doua piane pentru 4 ore, non-stop, in fiecare show.

Illusionarium

Vasul va oferi si o experienta noua de divertisment in timpul cinei, un show denumit Illusionarum. Primul spectacol de acest tip pe mare, Illusionarium va introduce oaspetii in fascinanta lume a magiei, invitandu-i sa experimenteze iluziile uimitoare ale magicienilor de clasa, precum si efectele speciale supranaturale. Acest show va fi gazduit in ceea ce este cunoscut sub numele de Cortul Spiegel pe Norwegian Epic si Breakaway si care prezinta show-urile “Cirque Dreams and Dinner” originare din Florida.

Experienta Grammy

Norwegian Getaway va fi de asemenea prima si singura nava care va avea la bord Experienta Grammy – un omagiu si o expozitie care prezinta artefacte alese de Muzeul Grammy, precum si show-uri oferita de fostii castigatori si nominalizati la premiile Grammy, printre altii.

Despre Norwegian Getaway

Aflata momentan sub constructie la Meyer Werft in Germania, Norwegian Getaway va avea 146.600 tone si va oferi o gama larga de servicii de cazare. Vasul reprezinta o oportunitate pentru oaspetii liniei Norwegian Cruise Line de a “evada” din rutina de la serviciu sau scoala, de a scapa de stresul zilnic si a gasi un adevarat ragaz pe mare care reflecta energia si cultura pentru care Miami este cunoscut in intreaga lume.

Nava cu o capacitate de 4000 pasageri va dispune de asemenea de un mix bogat de tipuri de camere, incluzand The Haven, compus din 42 de suite in partea de sus a vasului aflate intr-o enclava privata si 22 de suite aditionale localizate in restul vasului; studio-uri inovative, concepute pentru turistii care calatoresc singuri ; o gama larga de cabine cu vedere la ocean, cu balcon sau mini-suite ; cabine cu balcon spa, mini-suite si suite aflate in apropierea spa-ului.

Itinerarii

In timp ce Norwegian Breakaway va incepe sa navigheze din portul din New York in mai 2013, Norwegian Getaway va naviga in croaziere de 7 zile din Miami spre Caraibele de Est incepand cu 1 februarie 2014, incluzand porturi precum Philipsburg, St. Maarten, St. Thomas, U.S. Virgin Islands, si Nassau, Bahamas.

Rezervarile sunt deschise. Pentru mai multe informatii trimiteti un email contact@croaziere.net.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.