Excursii MSC exclusiviste in inima Carnavalului de la Venetia

Invitatii liniei de croaziera MSC celebreaza Carnavalul in stil, cu acces privilegiat in Piata San Marco.

Venetia este cu adevarat o minune a lumii, un oras magic ce atrage in fiecare an milioane de vizitatori. Daca veti ajunge sa vizitati Venetia in timpul Carnavalului atunci veti trai cu adevarat magia acestui oras, veti observa cum trecutul glorios parca prinde viata si cu ajutorul oamenilor cu masti, totul devine parca desprins dintr-o pagina de poveste.

In 2011 Carnavalul Venetian, tinut din data de 26 februarie pana in 8 martie, va explora perioada secolului XIX, partea  mai putin cunoscuta din istoria Venetiei, si in acelasi timp va onora femeile care au jucat un rol important in eminenta orasului, marcand faptul ca Mardi Gras coincide cu Ziua Internationala a Femeii (8 martie).

Conform programului, MSC Cruises ofera invitatilor care trec prin Venetia si care calatoresc cu vasul MSC Magnifica, oportunitatea de a celebra Carnavalul in stil.

Aceste excursii exclusiviste de 3,5 – 4 ore vor incepe cu un transport de neuitat, cu o barca cu o capacitate de 50 – 100 persoane , direct in Piata San Marco.Odata ajunsi acolo, invitatii liniei de croaziera MSC vor avea privilegiul sa viziteze Grand Foyer , situat chiar in inima Pietei, un loc plin de viata cu costume si masti spectaculoase, in culori vibrante, si bineinteles, vor avea parte de o multime de evenimente care vor incepe in fiecare dimineata de la ora 11.00 si vor include parade de masti, degustari  de vin si delicatese specifice regiunii, dansuri si spectacole Commedia dell’arte. Magie curata!

MSC Cruises opereaza pe tot globul fiind linia de croaziere lidera in lume pe piata Mediterana, Africa de Sud si Brazilia.Are o flota moderna care cuprinde unsprezece nave: MSC Splendida si MSC Fantasia (cele mai mari nave construite vreodata pentru un armator european), MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera, MSC Lirica si MSC Melody.MSC Magnifica, cel mai nou vas din flota a fost lansat in martie 2010. Vasele liniei de croaziera navigheaza tot anul in Mediterana si sezonier in Europa de Nord, Oceanul Atlantic, Caraibe, America de Nord şi Canada, America de Sud, Oceanul Indian şi Africa de Vest si Sud. MSC Cruises este singura companie din lume premiata cu distinctia “6 Golden Perle” de catre Bureau Veritas ca si apreciere a nivelului ridicat de management al calităţii şi de responsabilitate faţă de mediu. MSC a fost, de asemenea,certificat  ISO 9001 şi ISO 22000 pentru asigurarea calităţii şi siguranţei alimentare a tuturor serviciilor de catering, atât pe uscat cat si la bord. În acest scop, compania a incheiat recent un parteneriat cu UNICEF pentru a finanţa un proiect comunitar menit să ofere copiilor dezavantajaţi din Brazilia,  o educaţie de calitate.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.