Explorati bucataria lumii intr-o croaziera la bordul vasului Celebrity Edge

Explorati bucataria lumii intr-o croaziera la bordul vasului Celebrity Edge

Rezervati-va o calatorie culinara. Revolutionarul vas Celebrity Edge, va intampina cu arome, gusturi autentice si texturi din diverse destinatii din Caraibe pana in Marea Mediterana. La bordul vasului Celebrity Edge, va puteti bucura de 4 restaurante principale: Restaurantul Cyprus, Restaurantul Normandie, Restaurantul Cosmopolitan si Restaurantul Tuscan. Fiecare dintre acestea evidentiaza o influenta globala diferita, atat in bucatarie cat si in ambianta.

culinary_reveal_05

Celebrity Select Dining, experienta care permite oaspetilor sa ia cina cand si unde vor, s-a extins in Celebrity Select Dining Plus. “Plusul” este pentru cele 4 restaurante principale, unde oaspetii pot face rezervari sau se pot prezenta in restaurant fara nicio rezervare. Oaspetii pot alege, de asemenea, pre-alocarea orei pentru cina, la prima sau a doua tura, ceea ce le va perimte sa aiba acelasi ospatar in fiecare seara, cu posibilitatea de a alege restaurantul principal in care vor dori sa cineze. Totalul de 29 de restaurante, cafelene si baruri de la bord, includ locuri speciale precum Fine Cut Steakhouse – o experienta de lux; Le Grand Bistro – o patiserie clasica; si Dinner on the Edge – o plimbare culinara pe Covorul Magic.

culinary_reveal_07

Pe Celebrity Edge au fost adaugate noi restaurante, si s-a marit spatiul destinat servirii mesei, in special in zonele de bufet. De la noul Eden Cafe – unul din cele mai mari spatii publice proiectate, din toata flota, – pana la popularele Oceanview Cafe si Mast Grill, oaspetii isi vor putea satisface poftele culinare dimineata, la pranz si seara.

culinary_reveal_09

Celebrity Edge nu a uitat nici de preferintele fanilor. In centrul zonei cu restaurante de specialitate sta ancorat Martini Bar-ul, unde barmanii cu fler isi asteapta clientii.
Dupa o zi petrecuta la piscina sau la spa, oaspetii se pot delecta cu cocktail-uri preparate cu atentie, o bere rece, gustari sanatoase, sau sucuri racoritoare. Oricare ar fi bautura preferata, cu siguranta se va gasi intr-una dintre locatiile cele mai populare de pe vas: barul de la piscina (The Pool Bar), Spa Cafe and Juice Bar, Casino Bar, sau Sunset Bar.

Untitled

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.