Faceti cunostinta cu primul capitan asiatic al liniei de croaziera Royal Caribbean Crusie Line

8192a0c61d4cf203c2096cbc1f3dae13_M

Vasul Voyager of the Seas, care in momentul de fata navigheaza in Asia de Sud este carmuit de primul capitan asiatic al liniei de croaziera Royal Caribbean Cruise Line.

Wu Huimin, in varsta de 44 de ani, povesteste pentru Seatrade Cruise News: “Sunt intr-adevar onorat sa fiu primul capitan asiatic al liniei de croaziera Royal Caribbean Cruise Line, vasul Voyager of the Seas fiind primul meu vas ca expert. Aici este un numar mic, dar in crestere al asiaticilor care lucreaza pe pozitii importante la bordul acestui vas. Sunt mandru sa fiu martorul acestei diversitati in crestere”.

Studiile la Shanghai Maritime University

Wu, care este din Qingdao, provincia Shandong din China, a studiat administrare marina la Shanghai Maritime University. El s-a alaturat flotei Royal Caribbean Crusie Line in 2014.

Dupa ce a lucrat in staff-ul capitanului timp de 4 ani la bordul vasului Adventure of the Seas si Quantum of the Seas, Wu a primit o multime de aprecieri, venite din partea pasagerilor de la bordul vasului Voyager of the Seas. “Sunt abordat de catre oaspeti, care imi spun ca sunt mandri de mine pentru ca sunt primul capitan asiatic al liniei de croaziera Royal Caribbean Cruise Line”, a spus acesta.

Tehnologia ajuta in legatura cu familiile

Fiind departe de sotie si de baiatul sau in varsta de 10 ani ‘nu devine mai usor cu trecerea anilor’, dar tehnologia il ajuta sa tina legatura frecvent cu ei.

Angie Stephen, md al Royal Caribbean Cruise Line pe Asia Pacific, a declarat despre Wu “ca este printre putinii capitani asiatici cunoscuti in industria de croaziere. Acest lucru se alatura si faptului ca recent, Royal Caribbean Cruise Line a fost recunoscut de catre Forbes ca fiind unul dintre cei mai buni angajatori pentru diversitate ai Americii in 2019”.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.